Всі категорії
Додати товар

Заспокійливий крем для чутливої та проблемної шкіри lagom cellus sensitive cica cream

25 грн
Опис

Активні інгредієнти: Кераміди, Пантенол, Рослинні екстракти, Центела азійська
Тип шкіри: Вікова, Усі типи, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха, Чутлива
Основна дія: Протизапальна, Зняття подразнення, зволоження, заспокоєння
Об'єм: 1,5 мл
Вік: 15+, 20+, 25+, 30+, 35+, 40+
Виробництво: Південна Корея

Крем LAGOM Cellus Sensitive Cica Cream розроблений для догляду за чутливою, подразненою, зневодненою шкірою, яка проходить лікування від акне та перебуває в стані стресу. Цей крем заспокоює і знімає чутливість шкіри, захищає від негативного впливу довкілля, посилює захисні функції шкіри та відновлює її гідроліпідний бар'єр, контролює роботу сальних залоз і допомагає впоратися з запаленнями.
Містить 4 основні інгредієнти Super Cica 4TM, добуті з рослини Південної Азії центела азійська:
Мадекасосид — захищає шкіру від окисного стресу, покращує мікроциркуляцію та зміцнює судини, надає заспокійливу дію.
Мадекасова кислота — має протизапальну, заспокійливу дію.
Азійська кислота — покращує нерівний тон шкіри, зменшує запалення в шкірному покриві.
Азіатикозид — відновлює і прискорює регенерацію шкіри, стимулює синтез фібропластів, чинить омолоджувальну дію.
Крім того, крем LAGOM Cellus Sensitive Cica Cream насичений запатентованим комплексом PICO AC3 з рослинних екстрактів, що мають протизапальну та себорегулювальну дію. Крем допомагає контролювати роботу сальних залоз і усунути запалення.
Екстракт центели азійської надає комплексний догляд за шкірою: прискорює загоювальні процеси, має антибактеріальну, протизапальну й антибактерицидну дію, знімаючи подразнення, почервоніння й неприємне відчуття свербіння, і, крім того, має антикосидна властивість, активно захищаючи клітини від впливу вільних радикалів і уповільнюють старіння.
Кераміди, додані до складу за допомогою запатентованої ліпосомальної технології, допомагають відновити та зміцнити захисний бар'єр, заповнюючи собою бреші в ліпідному шарі, завдяки чому волога довше утримується у верхньому шарі епідермісу. Ліпоси використовуються як "транспортні контейнери" для різних активних компонентів, така технологія сприяє максимальному проникненню корисних компонентів у глибокі шари шкіри та їх найкраще засвоєння.
Пантенол (70,000ppm) після вбирання на шкіру перетворюється на провітамін В5 і чинить глибоку та тривалу зволожувальну дію. Пантенол має властивість гігроскопічності (притягування й поглинання вологи) і високої проникності, завдяки чому здатний проникати в глибокі шари епідермісу, «вводячи» за собою молекули води. У результаті шкіра стає набагато більш зволоженою. Він надає шкірному покриву м'якість і гладкість, крім того, має заспокійливу та ранозагоювальну дію. Пантенол прискорює процеси регенерації, а отже, сприяє швидкому відновленню після різних травм (тріщинки, порізи, опіки тощо).

Не містить хімічних речовин: парабенів, мінеральних олив, синтетичних ароматизаторів та барвників та інших. Крем LAGOM Cellus Sensitive Cica Cream дерматологічно протестований і визнаний безпечним для чутливої шкіри обличчя.
Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість крему масажними рухами на останньому етапі догляду за шкірою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Призначення:
Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?