Всі категорії
Додати товар

Iope stem iii softener 25 мл антивіковий тонер

95 грн з 13 Травень - додавайте до обраного

119 грн
Опис

IOPE Stem III Softener 25мл антивіковий тонер ОПИС У ПОСИЛАННІ
https://shafa.ua/cosmetics/dlya-lica/toniki/113084195-iope-stem-iii-softener-25ml-antivozrastnoy-toner

Iope stem iii emulsion 25ml антивікова емульсія НЕМАЄ В ​​НАЯВНОСТІ
IOPE є Преміум брендом у напрямі біонауки BIOSCIENCE, який використовує біонаукові відкриття й технології, щоб допомогти жінкам досягти рівня краси, про який вони завжди мріяли. Для розв'язання складніших і різноманітних шкірних проблем, IOPE фокусується на біоактивних розробках, щоб забезпечити споживачів новими та фундаментальними рішеннями.

Антивікова емульсія Stem III Emulsion 145 мл розроблена за новою інноваційною технологією Allanto LiposomeTM, яка відновлює бар'єр ослабленої шкіри та покращує стан шкіри, а також чинить інтенсивну антиейдж дію на шкіру, повертаючи шкірі еластичність і здоровий блиск, а також текстуру шкіри.
- інтенсивне живлення шкіри
- відновлення кольору та блиску шкіри

Косметичні засоби містять:

аденозин — регулює вироблення шкірного сала, запускає природні механізми відновлення клітин.
Ніацинамід — покращує стримані/обмінні процеси в шкірі.
Екстракт берези, зеленого манго — природні антиоксиданти, тонізують, чинять антибактеріальну дію.
Комплекс HYPER-STEM — згладжує наявні та перешкоджає появі нових зморщок, регенерує пошкоджені та сприяє швидкому оновленню здорових клітин, бореться з пігментацією/тьомленим кольором обличчя, нормалізує обмінні процеси, уповільнює старіння шкіри.
Екстракт перцю чилі — прискорює обмінні процеси, зміцнює стінки судин.
Стовбурові клітини кори берези — живлять, зволожують, дають ліфтинг-ефект, зміцнюють, регенерують, омолоджують шкіру.

1. Комплекс Allanto LiposomeTM (у складі алантоїн, Allium cepa, пептиди) зміцнює ослаблений бар'єр шкіри, надає заспокійливий ефект на шкіру, а також відновлює пошкоджену шкіру (як-от проблеми, як-от сухість і проблеми, що виникають через інші зовнішніх подразливих чинників)
2. Завдяки багатому складу пантенолу та бетаглюкану, емульсія посилює захисний бар'єр шкіри, робить текстуру шкіри м'якою і утворюючи на поверхні шкіри зволожувальну плівку, зберігає шкіру зволоженою тривалий час.
3. Емульсія має густу текстуру, яка пом'якшує поверхню шкіри, і забезпечує шкіру повноцінним харчуванням.

Stem III — це концентрована антивікова програма, створена жінками-дослідниками з Інституту дослідження шкіри IOPE з акцентом на інгредієнти, які шкіра втрачає після пологів або ж унаслідок інших пошкоджень шкіри, або природного старіння.

Старіння відбувається не миттєво, це лише наслідок невеликих щоденних подразників. Якщо ви вчасно не подбаєте про запобігання цим маленьким подразникам, ваша шкіра миттєво розпадається.

Alanto-LiposomeTM розпізнає сліди стимулів і містить надтонку «ліпосомну технологію», що дає змогу швидко та глибоко вбиратися в шкіру.

Alanto-LiposomeTM допомагає розпізнати сліди подразників, що викликають старіння шкіри, відновлюючи шкіру щодня на 3 години під час нічного сну. (Пухвали шкіри: зовнішні подразники середовища, сухість, неправильний догляд та інше).

Комплексний догляд за шкірою полягає в антивіковий програмі Stem III

8 Free — у складі не містяться інгредієнти тваринного походження, мінеральні оливи, поліакрилімід, імідозалідинілмочовина, триетаноламін, синтетичні барвники, запашники, сульфатно-поверхнісні речовини (PEG)

Уся продукція Stem III пройшла успішно атестацію

- пройден гіпоалергенний тест
- пройден дерматологічний тест
- пройден тест на брак подразнення на шкірі (підходить для застосування для чутливої шкіри)

Як використовувати
Нанести на очищену шкіру тонер.
І в останню чергу емульсію.

Об'єм: 25мл

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?