Всі категорії
Додати товар

Iope super vital experience 5 items антивіковий набір мініатюр

570 грн
Опис

Антивіковий набір мініатюр IOPE SUPER VITAL EXPERIENCE оновлення IOPE Super Vital Special Gift Rich Set

Виробник Iope
Країна-виробник Південна Корея
Volume:
IOPE SUPER VITAL Softener 18ml
IOPE SUPER VITAL Emulsion 18ml
IOPE SUPER VITAL Serum 5ml
IOPE SUPER VITAL Eye Cream 3ml
IOPE SUPER VITAL Cream Rich 5ml

Набір мініатюр IOPE Super Vital для догляду за шкірою після 35 років, спрямований на ліфтинг і зміцнення шкіри.

Лінія Super Vital Rich створена на основі запатентованих комплексів ретиноїдів і антиоксидантів, і бореться з усіма ознаками складного старіння шкіри (провисання, втрата еластичності та пружності, сухість), небажаною пігментацією та зморшками.

В основі натуральні рослинні екстракти, що входять до унікального комплексу Super Flavonoids. Це комплекс рослинних антиоксидантів та антивікових засобів на основі екстрактів селагінели, воскувальниці та інших натуральних інгредієнтів.

Запатентований антиоксидантний комплекс SuperflavonidTM допомагає зміцнити шкіру.
Biocell RetinoidTM комплекс ретиноїдів інтенсивно піклується про шкіру, позбавляючи її тьмяності, провисання, сухості та нестачі еластичності.

Лінія живить і зволожує найглибші шари шкіри, відновлюючи ліпідний баланс, покращує кровообіг, надає омолоджувальну, антиоксидантну та тонізувальну дію, сприяє виведенню токсинів і шлаків зі шкіри, підвищує еластичність і пружність шкіри, уповільнює процеси старіння.

Лінія містить нанокапсули жирної кислоти Омега-3. Омега-3 кислоти (ліноленова кислота, гамма-ліноленова кислота, ейкозапентаєнова кислота, докозагексаєнова кислота) є структурними компонентами будь-яких клітинних мембран. Вони впливають на плинність, гнучкість, проникність мембран і на активність пов'язаних із мембраною ферментів.

SuperflavonidTM — це комплекс антиоксидантних і антивікових інгредієнтів, витягнутих із рослин із сильною життєздатністю плюс сік дерева хурми, які наповнюють шкіру життєвою силою, додають їй еластичності та сяйва.

Biocell RetinoidTM — це синергетичний 100% чистий комплекс, отриманий із вітаміну А та ретиноїдів. Має ефективну антивікову дію, забезпечує результати без подразнення шкіри. Бореться з появою зморщок, недосконалостями та віковими плямами, змушуючи шкіру мати молодший та міцніший вигляд.

Головний компонент рослинного комплексу — екстракт селагінели. У природі рослина виживає в найекстремальніших умовах і здатна наділити цими ж якостями шкіру. Це безпечний компонент, який сприяє швидкому відновленню, зміцненню й пом'якшенню епідермісу, а також підвищує захист шкіри від ультрафіолетового випромінювання. Є цінним джерелом рідкісних флавоноїдів (аметофлавон, самафлавон), полісахаридів і жирних кислот.

Серед інших рослинних компонентів крему важливу роль відіграє екстракт листя мірки, або воскової тканини. Це популярний у східній медицині компонент антивікової косметики, що допомагає у відновленні шкіри та підтриманні її здорового вигляду. Також у складі є екстракт зеленого чаю як один із найпотужніших антиоксидантів і теанін, що дає приємний освіжний ефект під час нанесення крему на шкіру.

Одним із ключових елементів крему є запатентований біологічний компонент Seletinoid. Завдяки його впливу шкіра набуває насиченішого та яскравішого відтінку, знижується кількість дрібних вікових зморщок. Він же забезпечує якісне зволоження й пом'якшення епідермісу, завдяки чому шкіра стає еластичною і приємною на дотик.

До набору входять екстракт сафлору, гідратований лецитин, екстракт селагінели, екстракт листя світики церифера, арахідинова кислота, міристинова кислота, гліколіпіди, токоферол, кофеїн, теанін, екстракт зеленого чаю, сквалан, екстракт герані робертануму, гліколіпіди.

Екстракт зеленого чаю живить шкіру поліфенолами, антиоксидантами, вітамінами (Е) і безліччю інших речовин (кавеїн, таніни, дубильні речовини). Ефективно усуває запалення на шкірі, покращує проникність корисних речовин у дерму. Знімає набряки та запускає процеси відновлення

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • 50мл
Інгредієнти:
Вітамін Е
Вид:
Крем
Особливості:
Набір

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?