Всі категорії
Додати товар

Зволожуюча емульсія з пептидами medi-peel peptide9 aqua essence emulsion ідеальне...

665 грн -5% 635 грн
Опис

Зволожуюча емульсія з пептидами MEDI-PEEL Peptide9 Aqua Essence Emulsion
Ідеальне поєднання компонентів для якісного догляду за шкірою з віковими змінами. Скорочує глибину і кількість мімічних зморшок, підтягує і зміцнює дермальний каркас. Стимулює процеси оновлення клітин, стан яких безпосередньо впливає на молодість шкіри. Інтенсивно живить і зволожує шкіру, наповнює її об´ємом і розгладжує заломи. Легка текстура ідеально наноситься, вбирається, але не забиває пори.
У результаті регулярного застосування емульсії від MEDI-PEEL шкіра стає яскравою, свіжою і наповненою здоров´ям. Засіб може стати чудовою альтернативою крему в літню пору.

Активні компоненти:

-В основі емульсії лежить комплекс 9 пептидів. Пептиди - це амінокислоти, які підтримують клітинні процеси в епідермісі та зберігають шкіру в здоровому стані. Особливість пептидів у тому, що вони здатні проникати крізь роговий шар і впливають на шкіру зсередини. Також пептиди сприяють кращому проникненню інших компонентів у глибші шари епідермісу, що покращує гідратацію і тонус шкіри.

-4 види гіалуронової кислоти - забезпечують високий ступінь зволоження у всіх шарах шкіри, насичують мімічні зморшки, бореться з сухістю і зневодненням.

-Гідролізований колаген за молекулярною структурою схожий з людськими клітинами, що дає йому змогу легко проникати в шкірний покрив і утримувати вологу в тканинах шкіри. Сприяє пружності та гладкості шкіри, запобігає появі сухості та процесам старіння.

-Аденозин - виконує зміцнювальну функцію, сприяє потовщенню дерми, повертає рівний, сяючий і свіжий тон.

Емульсія надає шкірі оксамитової ніжності, яскравості кольору, свіжого, доглянутого вигляду, підтягнутості, пружності, еластичності, підвищує її тонус, робить гладенькою і сяючою здоров´ям.
Емульсія застосовується на останньому або передостанньому етапі догляду. Якщо шкіра суха або нормальна, рекомендуємо використовувати емульсію і крем разом, щоб добре зволожити епідерміс.

Власниці жирної та комбінованої шкіри можуть наносити емульсію замість крему, якщо цього буде достатньо.

250 мл

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?