Всі категорії
Додати товар

Антивіковий крем farmstay gold snail premium cream

500 грн
Опис

Активні інгредієнти: Коензим Q10, Рослинні екстракти, Равликовий муцин
Тип шкіри: Вікова, всі типи, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха
Основна дія: Боротьба з віковими змінами, підвищення пружності й еластичності, Зняття подразнення, Зволоження
Об'єм: 50 мл
Вік: 25+, 30+, 35+, 40+
Виробництво: Південна Корея

Преміальний антивіковий крем FarmStay Gold Snail Premium Cream із золотом і муцином равлика чинить омолоджувальну дію на шкіру. Зволожує й живить шкіру, дарує здоровий тон обличчя й бореться з пігментацією. Запобігає старінню шкіри, підвищуючи пружність і еластичність. Дає змогу уникнути рубцювання після травм і опіків, а також дуже ефективний у разі вугрових висипок на шкірі.
Муцин равлика чинить потужний омолоджувальний вплив на шкіру, позаяк стимулює активність фібробластів, які беруть участь в утворенні колагену й еластину, а також гіалуронової кислоти, завдяки чому підвищується еластичність шкіри, розгладжуються зморшки, освітлюється пігментація. Одночасно з цим муцин равлика мінімізує вплив вільних радикалів, у такий спосіб уповільнює процеси старіння шкіри.
Аденозин прискорює регенерацію клітин шкіри, регулює окисно-відновні процеси в клітинах шкіри, уповільнює процеси старіння, зморшки стають менш глибокими, шкіра набуває еластичності та пружності.
Ромашка в складі зволожує й живить шкіру; заспокоює та відновлює; стимулює регенерацію шкіри.
Екстракт перлів підвищує еластичність шкіри, згладжує дрібні зморшки, зволожує та сприяє регенерації шкіри та покращує колір обличчя.
Камелія має потужні регенерувальні властивості, зволожує, пом'якшує й живить шкіру завдяки високому вмісту коензиму Q10. Камелія зміцнює мембрани клітин шкіри, посилює дію антиоксидантів інших косметичних компонентів. Використовується в засобах, що уповільнюють процеси старіння.
Колоїдне золото підсилює властивості інших активних компонентів і сприяє максимально швидкому та глибокому проникненню їх у шкіру, забезпечує інтенсивний ліфтинг, насичує шкіру вологою й киснем. Зараз у косметології використовують золото, яке виконує відразу кілька функцій. Воно не тільки має бактерицидну дію, але й неабияк підвищує здатність шкіри до поглинання, збереження вологи та є чудовим «провідником» для біологічно активних компонентів.
Підходить для всіх типів шкіри.
Спосіб застосування: нанесіть засіб на останньому етапі догляду за шкірою вранці або ввечері.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?