Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем для обличчя sunbrella spf 30 санбрелла холі ленд holy land

890 грн
Опис

Сонцезахисний крем для обличчя з сонцезахисним фактором SPF 30. Містить хімічний фільтр широкого спектру дії в поєднанні з механічними частинками, що відбивають (UVA + UVB + механічний фільтр).

Об'єм 50 мл
З тоном і без тону)

Активні інгредієнти: етилгексилетоксициннамат, бензофенон-3, діоксид титану, оксид цинку, вітаміни С та Е, екстракти гінгко білоба, зеленого чаю.

Екстракти зеленого чаю, гінгко білоба - мають антиоксидантну і заспокійливу дію, дозволяючи використовувати крем навіть при чутливій і подразненій шкірі.

Вітамін С – має антисептичну та протизапальну дію прискорює регенерацію тканин та загоєння ушкоджень шкіри. Є натуральним антибіотиком та природним антиоксидантом, стимулює синтез та швидке відновлення колагену та еластину, зміцнює стінки судин та капілярів, нормалізує їх проникність. Бере участь у процесах пігментоутворення: уповільнює синтез меланіну, має депігментуючу та відбілюючу дію. Є природним світлофільтром, пом'якшує шкіру, підвищує пружність і еластичність, омолоджує, уповільнює процес старіння, зменшує глибину зморшок.

Вітамін Е (токоферил ацетат, токоферол) – ефективний антиоксидант, сповільнює процес старіння шкіри, розгладжує зморшки, покращує еластичність, стимулює регенерацію клітин, захищає шкіру від ультрафіолетового випромінювання.

Оксид цинку – є абсорбентом та протизапальним компонентом, що оптимізує роботу сальних залоз. Сонцезахисний фільтр екранного типу.

Діоксид титану – УФ-фільтр, має заспокійливі та відбілюючі властивості).

Етилгексилетоксициннамат та Бензофенон-3 (Benzophenone-3). Органічний УФ фільтр широкого спектру дії, що захищає шкіру від УФА та УФВ випромінювань.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Об'єм:
50 мл

Схожі товари