Всі категорії
Додати товар

Інтенсивно зволожувальний крем-гель ye:pre kombucha gel cream

425 грн
Опис

Інтенсивно зволожувальний крем-гель Ye:pre Kombucha Gel Cream

Зволожувальний крем Ye:pre Kombucha Gel Cream — поживний і омолоджувальний засіб, який вирівнює, згладжує і відновлює шкіру, підвищує щільність і еластичність, зменшує видимість вікових змін і нерівностей рельєфу. Чудово вбирається й не залишає липкості.

Продукт вирівнює мікрорельєф, м'яко відлущує роговий шар, пом'якшує огрубілі ділянки, робить шкіру гладкою, чистою та рівною. Гіпоалергенна веганська формула не викликає подразнення, не містить продуктів тваринного походження, підходить для чутливої шкіри.

Головний компонент засобу Комбуча — це результат бродіння чорного чаю та цукроміцетів, який насичений амінокислотами, пробіотиками, поліфенолами та іншими корисними речовинами. Комбуча має потужну антиоксидантну дію, захищаючи клітини від вільних радикалів, а також уповільнює старіння завдяки заглушенню процесу глікації — «зацуковування» волокон колагену.

Крем-гель є веганом і виготовлений тільки з безпечних інгредієнтів, не тестується на тваринах. Представлений в екоупаковці з нанесенням соєвого чорнила.


Основні інгредієнти:

Екстракт алое вера відновлює шкіру, насичує її вітамінами, пригнічує активність патогенних бактерій і бореться з віковими змінами. Зволожує шкіру та підтримує рівень вологи, заспокоює чутливу подразнену шкіру та усуває запальні процеси, активізує процес регенерації клітин шкіри, підвищуючи її тонус, чинить антиоксидантну дію, стимулює синтез колагену й еластину, перешкоджає передчасному старінню клітин шкіри.

Екстракт чаю нормалізує клітинні обмінні процеси, надає заспокійливу дію, знімає почервоніння та запалення, підвищує місцевий імунітет шкіри, захищає її від негативного впливу чинників довкілля, а також запобігає передчасне старіння клітин шкіри.

Цукороміцети — клас дріжджоподібних грибів. Збагачують шкіру мінералами, амінокислотами, бета-глюканом і вітамінами. Стимулюють синтез колагену й еластину, а також запобігають старінню на клітинному рівні, що проявляється в вираженому антивічному ефекті, запобіганні появі нових зморщок і розгладженню наявних.

Екстракт розмарину чинить загальну зміцнювальну, протизапальну та заспокійливу дію. Таємничі таніни, що містяться в листі, надають шкірі пружності. Розгладжує шкіру, підвищує її еластичність і збільшує циркуляцію крові. Прибирає набряки, покращує колір обличчя, усуває пігментні плями, рубці та шрами, що залишилися після акне та вугрової висипки. Косметичні засоби, до чий складу він входить, ідеально підходять жирній і проблемній шкірі.

Екстракт лаванди тонізує шкіру, очищаючи та освіжаючи її, водночас ефективно доглядає за чутливою шкірою, схильною до надмірної сухості. Екстракт лаванди бореться зі шкірними запаленнями, загоює ранки та тріщини.

Екстракт ромашки має загоювальну дію. Заспокоює подразнення, знімає почервоніння, перешкоджає появі запалень.

Екстракт чебрецю тонізує та стимулює внутрішньоклітинний обмін в епідермісі, насичує киснем шкіру, має антисептичний вплив. Регенерувальний ефект чебрецю використовують для загоєння ран і найшвидшого оновлення шкірного покриву.

Олія насіння соняшника має потужні зволожувальні, регенерувальні та тонізувальні властивості. Вітамін Е в складі олії соняшника вирізняється особливими антиоксидантними властивостями, допомагає уповільнити процеси старіння шкіри та захистити її від агресивного впливу сонця. Олія підходить для догляду за будь-яким типом шкіри, але найбільш дієва на сухій або в'ялій, забезпечуючи її живленням, комфортним зволоженням і розгладжуючи дрібні зморшки.

Олія анато надає згладжувальну, заспокійливу, пом'якшувальну, поживну та антисептичну дії. Добре підходить для шкіри, що в'яне. Завдяки великій кількості каротину в складі має антиоксидантну властивість. Надає захисну дію на шкіру, оберігаючи від ультрафіолету.

Екстракт огірочника (бораго) — джерело

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари