Всі категорії
Додати товар

Серум-масажер для шкіри навколо очей із колагеном і ретинолом 3w clinic collagen retinol

255 грн
Опис

Серум-масажер для шкіри навколо очей із колагеном і ретинолом 3W Clinic Collagen Retinol Eye Ball Serum

Серум-масажер для зони навколо очей із колагеном і ретинолом (30 мл)

3w Clinic Collagen Retinol Eye Ball Serum-мерум масажер — є універсальним серумом, який здатний зволожувати та вибілювати шкіру, до того ж і розгладжуючи зморшки. Завдяки тому, що сироватка збагачена різними вітамінами, колагеном і ретинолом, вона ефективно живить шкіру, і незалежно від її чутливості, серум не викликає на ній подразнення.

Колаген уповільнює процес старіння, підвищуючи тонус шкіри та розгладжуючи зморшки. До того ж колаген відновлює захисні та регенераційні властивості епідермісу, що особливо важливо для зони навколо очей.
Ретинол же покращує текстуру, тон і рельєф шкіри. А завдяки тому, що в складі є колаген, то ефект омолодження посилюється в кілька разів. Крім того, ретиноїди допомагають зберігати вологу в клітинах, а також видаляти пігментні плями.

Кулькові масажери знімають зі шкіри стрес і згладжують зморшки навколо очей. Вони також покращують кровообіг і допомагають увібратися серуму.

Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість засобу на зону навколо очей і рівномірно розподіліть його за допомогою масажера.

Об'єм: 30 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?