Всі категорії
Додати товар

Крем живильний з ліфтинг ефектом medi-peel volume tension tox cream 50 ml

835 грн
Опис

Крем живильний з ліфтинг ефектом Medi-Peel Volume Tension Tox Cream

Живильний крем забезпечує виражений ліфтинг ефект, робить тонкі лінії та
зморшки менш помітними, особливо навколо очей та в зоні носогубних складок,
зменшує прояви гравітаційного птозу.

Крем насичує шкіру вологою та цінними речовинами, освіжає, надає здорового
сяйва. Шкіра розгладжується, стає пружною та доглянутою.

Особливості крему:

- Волюфілін у складі - унікальне досягнення французької компанії SEDERMA, активує мікроциркуляцію в шкірі, ущільнює її, робить шкіру більш пружною. Насичує шкіру майже всіма видами вітамінів.
- Гіалуронова кислота 8 видів працює на різних рівнях шкіри, створює захисний бар'єр, здатний не допустити дегідратації. Надовго зберігає вологу всередині, протистоїть трансепідермальній втраті вологи.
- Комплекс Multi Ex BSASM Plus™ (екстракт зеленого чаю, центели азіатської, солодки, розмарину, ромашки) заспокоює шкіру, знімає почервоніння та подразнення, освіжає та пом'якшує її. Сприяє загоєнню ранок та пошкоджень, має протизапальну дію.
- Амінокислоти запускають синтез колагену та еластину, відновлюють та загоюють шкіру, нормалізують водний баланс, борються з лущеннями та подразненнями.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість крему на шкіру обличчя та рівномірно розподіліть
масажними рухами.

Основні діючі компоненти

- Ніацинамід - розгладжує зморшки та попереджає появу нових, підвищує пружність і еластичність, запобігає появі запалень і акне, освітлює пігментацію і в цілому вирівнює тон. Регулює роботу сальних залоз і не допускає надлишкового вироблення шкірного жиру.
- Астаксантин - має сильну антиоксидантну та протизапальну активність. Зміцнює захисний ліпідний бар'єр, забезпечує додатковий захист від пошкоджень, що викликаються вільними радикалами. Запобігає появі вікової пігментації та зменшує зморшки.
- Комплекс 9-и пептидів - забезпечують інтенсивну антивікову дію на дерму, повертають їй гладкість, пружність та молодість. Зволожують, активно борються зі зморшками різної глибини, покращують гідратацію, еластичність та тонус.
- 5 видів колагену - відповідають за еластичність тканин, зміцнюють та вирівнюють мікрорельєф поверхні шкіри.
- Кераміди - зміцнюють дерму і наповнюють її здоровим об'ємом і пружністю, сприяють загоєнню мікротравм, захищають шкірний бар'єр і утримують водний баланс.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Інгредієнти:
Вітамін Е Гіалуронова кислота Пептиди Ніацинамід
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?