Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний зволожувальний крем з spf 50 innoaesthetics sun defense spf 50+ 60 g

1100 грн
Опис

Innoaesthetics Sunblock UVP 50+ new — сонцезахисний зволожувальний крем з SPF 50 для нормальної та сухої шкіри.

Поєднання активних інгредієнтів, які забезпечують необхідне зволожування шкіри разом із останнім поколінням хімічних фільтрів.

Тип шкіри:

Нормальна;
Суха.

Дія:

Захист від сонця (UVA/UVB);
Зволожування;
Антиоксидантний захист.


Активні компоненти:

Хімічні SPF-фільтри (Octocrylene 10%, Avobenzone 5%, Tinosorb® S 4%, Tinosorb® M 2%, Ensulizole 2%).
Диметилметоксі хроманол – високоефективний антиоксидант, який інгібує активність тирозинази та утворення пероксинітриту – одного з головних винуватців перекисного окиснення ліпідів та пошкодження клітин. Захищає від трьох типів вільних радикалів (ROS, RNS, RCS). Збільшує експресію генів, пов'язаних з процесами детоксикації, захищає від пошкоджень ДНК викликаних УФ-променями типу А. Підсилює антиоксидантну відповідь та відновлює еластичність шкіри.
Smart GPS® (Guidance Performance System) – інноваційна технологія, запатентована INNOAESTHETICS, яка долає опір шкіри та доставляє активні інгредієнти через роговий шар, вивільняючи їх у певні групи клітин, де вони мають максимальний терапевтичний ефект.

Перешкоджає прояву ознак гіперпігментації та передчасного старіння шкіри.
Рекомендований для використання у тому числі після агресивних косметологічних процедур. Маючи ніжну текстуру, легко вбирається, не залишає слідів.

Підходить для всіх типів шкіри, особливо для нормальної/сухої. Знімає відчуття печіння, свербежу. Підходить для алергіків.

Рекомендації щодо застосування:

Невелику кількість препарату нанести на шкіру тонким шаром м'якими масажними рухами не менше ніж за 30 хвилин до передбачуваної інсоляції. Для підтримки сонцезахисного ефекту наносити кожні 3 години перебування на сонці. Рекомендується як захист шкіри після естетичних процедур. Уникати потрапляння в очі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари