Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий крем для підвищення еластичності шкіри medi-peel hyal kombucha tea tox cream

600 грн -5% 570 грн
Опис

Ампульний крем з 50% комбучею Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Ampoule in Cream активно насичує шкіру зволожуючими та поживними компонентами, що помітно підвищує щільність та еластичність шкіри та зменшує видимість вікових змін та нерівностей рельєфу. Крем бореться з зневодненістю, сухістю та лущенням, зменшує жирний блиск, заспокоює, вирівнює тон та розгладжує текстуру, живить та відновлює шкіру.

Двофазний засіб у пропорції 7:3 складається з зволожуючого та підвищує еластичність гелю з комбучі, і живильного та зволожуючого капсульного крему. Подібна форма засобу дозволяє наносити необхідну кількість двох складових, залежно від стану шкіри.

Комбуча, що становить 50% крему, вироблена всесвітньо відомою англійською компанією Ahmad Tea з високоякісного чорного чаю, що пройшов ферментацію при температурі 29° протягом 336 годин. Капсульний крем містить 8 видів гіалуронової кислоти та ліпосоми з 5 видами керамідів.

Гіалуронова кислота – справжній чемпіон з утримання вологи, перетворюючи вашу шкіру на насичений оазис зволоження. Вона навіть здатна утримувати воду в 1000 разів більше своєї ваги, перетворюючи шкіру на пружне, молоде і гладке полотно.

Крем є функціональним засобом проти зморшок та освітлення тону, а також 100% веган засобом. Екологічна упаковка створена з органічних перероблених матеріалів із нанесенням соєвого чорнила.

Крем підходить для всіх типів шкіри, включаючи найчутливішу. У ньому немає нічого шкідливого, такого як парабени, сульфати чи штучні аромати.

Основні компоненти:

Комбуча в 8 разів ефективніша за звичайний чай. Містить вітаміни всієї групи, С, D, E, K та фолієву кислоту. А також близько десяти ензимів, стільки ж органічних кислот, полісахариди та десятки мікроелементів. Комбуча відновлює волокна еластину і колагену, інтенсивно зволожує, заспокоює подразнення, виводить токсини, зміцнює імунітет, а також надає м’яку дію, що відлущує, за рахунок вмісту фруктових кислот. При цьому завдяки високій концентрації вітаміну В можливість подразнення зводиться до мінімуму.

8 видів гіалуронової кислоти різної молекулярної маси глибоко зволожують шкіру на всіх шарах епідермісу, заповнюють нестачу вологи, усувають зневоднення шкіри, спрямовані на боротьбу із сухістю та відновлюють оптимальний рівень зволоження у клітинах. Відповідають за глибоке зволоження всіх шарів епідермісу та підтримку на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкірі невловимий захисний шар, який перешкоджає випаровуванню вологи і дарує комфортне почуття свіжості та зволоженості на обличчі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?