Всі категорії
Додати товар

Денний крем clarins multi-active day cream for dry skin jour

1390 грн -29% 1000 грн
Опис

50 ml, оригінальний тестер

Опис Денний крем

Унікальний денний крем Multi-Active Day Cream Dry Skin від популярного французького бренду Clarins створений спеціально для того, щоб наділяти шкіру молодістю і життєвою силою. Як і всі креми цієї марки, цей крем повністю усуває всі дрібні проблеми шкіри і запобігає її передчасному старінню.

Денний крем Multi-Active Day Cream Dry Skin Clarins підходить для сухої шкіри, він регулює водний баланс клітин епідермісу. Головною перевагою крему є його вміння повністю контролювати теплові перепади клітин шкіри, він з легкістю компенсує всі перепади температури повітря.

За допомогою Multi-Active Day Cream Dry Skin Clarins можна легко прибрати мімічні зморшки. Його натуральні компоненти викликають вироблення натурального колагену, внаслідок чого, шкіра захищена від передчасного старіння.

Ефективний денний крем Multi-Active Day Cream Dry Skin Clarins при щоденному використанні творить зі шкірою неймовірні дива. За кілька тижнів ви побачите в дзеркалі приголомшливий результат - шкіра розгладжена, еластична, підтягнута, здорова, молода, без мімічних зморшок.

Час застосування: денний
Тип шкіри: суха
Вік: 30+
Стать: жіноча
Об'єм: 50ml
Країна-виробник: Франція

Спосіб застосування
наносити вранці на ретельно очищену шкіру обличчя і шиї. Для підсилення ефекту в нічний час можна використовувати універсальний нічний крем Multi-Active Nuit.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?