Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний крем із дуже високим захистом від сонця very high sun protection...

680 грн
Опис

Uriage Bariésun Зволожувальний крем із дуже високим ступенем захисту від сонця SPF50+ 50 мл — це зволожувальний крем із дуже високим захистом від ультрафіолетових променів спектра В, УФА та синього світла, водостійкий і відповідний для чутливої шкіри. Допомагає запобігти фотостарінню, викликаному УФ і синім світлом.

Фініш непомітний, нелипкий, некомедогенний.

Не подразнює очі.

Протестовано під дерматологічним контролем.

Нанесіть достатню дозу продукту перед впливом, наприклад, еквівалент чайної ложки для обличчя та шиї. Зменшення цієї кількості знижує рівень захисту. Часто наносьте повторно, особливо після потовиділення, плавання або витирання рушником. Навіть за гарного захисту максимально зменште вплив. Не піддавайте немовлят і маленьких дітей впливу прямих сонячних променів.

Показання: Зволожувальний крем SPF50+ для чутливої шкіри.

Продукти Uriage відповідають потребам чутливішої шкіри (гіпоалергенні формули, некомедогенні, без парабенів, з мінімумом консервантів). Вони відновлюють виняткові переваги термальної води Uriage: чиста та виняткова вода, збагачена природою.

Ділянка виробництва Uriage встановлена на місці джерела, для постійного контролю продукції на кожному етапі виробництва.

Дерматологічні лабораторії Uriage розробляють свою продукцію в співпраці з дерматологами та фармацевтами з усього світу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?