Всі категорії
Додати товар

Крем для області навколо очей із стовбуровими клітинами та пептидами medi-peel derma...

740 грн
Опис

Виявляє помітний ліфтинг-ефект, розгладжує мімічні зморшки та запобігає появі нових, дає ефект ботоксу. Активізує утворення колагену та еластину, вирівнює рельєф та усуває темні кола під очима. Інтенсивно зволожує та відновлює гідроліпідний бар'єр.

Основна функція засобу полягає в тому, що він нормалізує температуру шкіри та підтримує її у показнику 31°C. Засіб здатний проникати в глибокі шари епідермісу, відновлюючи та оздоровлюючи шкіру зсередини, зміцнює захисний бар'єр, уповільнює процеси старіння та заспокоює шкіру.

Особливий запатентований німецький комплекс SyriCalm™ містить у своєму складі пальмітоїл пентапептид-4, екстракт кореня очерету звичайного, екстракт порії кокосоподібної нормалізує температуру шкіри, ефективно оздоровлює, зміцнює тканини епідермісу та омолоджує.

Комплекс пептидів – усуває сухість та лущення, прискорює загоєння дрібних пошкоджень шкірного покриву, підвищує тургор дерми, робите її більш пружною, знижує кількість вільних радикалів, надає біостимулюючу дію та ліфтинг-ефект.

Ніацинамід – сприяє стимуляції синтезу колагену та покращенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та усунути пігментацію, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.

Комплекс рослинних та квіткових екстрактів – надає тонізуючий та заспокійливий ефект. Має потужні антибактеріальні властивості, насичує шкіру корисними компонентами, пом'якшує шкіру, покращує колір обличчя.

Стовбурові клітини підвищують здатність шкіри до відновлення, посилюють дію інших активних компонентів засобу та борються із віковими змінами шкіри, сприяють розгладжуванню зморшок та освітленню пігментації.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість засобу легкими рухами, що поплескують, на область навколо очей і носогубних складок. Перед застосуванням крему рекомендується використовувати сироватку.

40 гр

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Інгредієнти:
Пептиди Ніацинамід
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?