Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем від пігментації jigott whitening uv sun block

230 грн
Опис

Об'єм 70 мл
Країна-виробник Південна Корея

термін придатності до 01.01.2026

Крем рекомендується використовувати щодня для шкіри, схильної до появи веснянок і пігментації. Поєднує в собі дві функції — забезпечує високий рівень стійкого фотозахисту, а також помітне вибілювання шкіри. Засіб захищає шкіру від агресивного впливу сонячних променів, а також ефективно зволожує й живить шкіру, покращує колір обличчя, регулює жирність, освітлює пігментні плями, ластовиння, постакне, запобігає виробленню меланіну та появі нової пігментації.

Крем Jigott Whitening UV Sun Block SPF 50+/PA+++ — багатофункціональний, він дає вибілювання, захист від UVA+ UVB променів, має виражені водозахисні властивості, а також дає основний догляд для профілактики старіння шкіри.

Крем має високу стійкість до води та поту, тому підходить і для пляжного літнього відпочинку, і для зимового, а також для будь-яких заходів на свіжому повітрі в людей чутливих до сонячних променів і брудного повітря.

Містить відбілювальний комплекс (ніацинамід, екстракт граната, лілії, полуниці, паперової шовковиці) та комплекс компонентів з догляду (гіалуронова кислота, аденозин, екстракт портулаку та равлика)

Гіалуронова кислота допомагає надовго зберегти молодість і красу, проникаючи в середній шар дерми, активізує синтез колагену й еластину, які підтримують пружність шкіри, зміцнює їх, заповнює й згладжує мімічні зморшки, не дає змогу молекулам води випаровуватися, пересушувати та стоншувати епідерміс.

Муцин равлика — потужний антиоксидант, захищає шкіру від агресивного впливу вільних радикалів і процесів руйнування, покращує регенерацію клітин, стимулює вироблення колагену та відновлює нормальну еластичність шкіри, сприяє відлущування ороговілих клітин шкіри, виведення токсинів, усуває набряклість тканин, вирівнює її тон.

Екстракт граната наповнює шкіру поживними речовинами та глибоко зволожує її, відновлює структуру шкіри, згладжує зморшки, усуває симптоми втоми шкіри, підвищує тонус, вирівнює колір обличчя. Екстракт граната багатий на вітамін С, ефективно бореться з проявами куперозу, захищає шкіру від шкідливого впливу довкілля.

У кремі містяться фізичні фільтри для захисту шкіри від ультрафіолетових променів — titanium dioxide і хімічні — ethylhexyl methoxcinnamate. Фізичні фільтри відбивають сонячні промені, а хімічні проникають усередину шкіри та перетворюють сонячну енергію на теплову. У комбінації вони добре захищають шкіру.

Забезпечує високий рівень захисту. SPF50+ блокує 98% короткохвильових UV-B променів. PA+++ забезпечує високий захист (на 8 годин) від UV-A променів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?