Всі категорії
Додати товар

Eucerin, нічний крем проти зморщок з коензимом q10 і проретинолом, 48 г (1,7 рідк. унції)

770 грн
Опис

Опис
Бренд, рекомендований дерматологами. На ринку з 1900 г.
Експерт для догляду за чутливою шкірою
Скорочує видимі дрібні та глибокі зморшки.
Уже понад 100 років компанія Eucerin є піонером у сфері інновацій у сфері догляду за шкірою, навіть сьогодні дерматологи визнають нас і довіряють нам як одному з провідних і найрекомендованіших брендів. Наші продукти призначені для захисту, відновлення та поліпшення здоров'я шкіри. Вони дарують вам і вашій родині почуття впевненості, яке дає сяйна, здорова шкіра.

Нічний крем проти зморщок з коензимом Q10 і проретинолом Eucerin® — це зволожувальний нічний крем для сухої, чутливої шкіри. Він не викликає подразнення й дбайливо ставиться до шкіри.

Скорочує видимі дрібні та глибокі зморшки всього за 5 тижнів.
Зволожує шкіру, роблячи її м'якою та гладкою.
Не містить запашників, парабенів і барвників, не сприяє виникненню комедонів
Що таке коензим Q10? Коензим Q10 природно міститься в організмі, забезпечуючи захист від старіння. З віком кількість коензиму Q10 у шкірі зменшується.

Нічний крем проти зморщок Eucerin® допомагає заповнити запаси цього природного ферменту, який життєво важливий для здорового вигляду шкіри. У поєднанні з вітаміном Е і проретинолом він утворює ефективний антиоксидантний комплекс, що забезпечує захист від руйнівного впливу вільних радикалів.

Eucerin пропонує наступний продукт на додаток до вашого режиму догляду за шкірою.

Зволоження. Крем для обличчя проти зморщок із коензимом Q10 — денний зволожувальний крем, який м'яко скорочує видимі дрібні та глибокі зморшки лише за 5 тижнів.

Рекомендації щодо застосування
Наносьте кожен вечір легкими масажними рухами на шкіру обличчя й шиї.

Інгредієнти
Вода, гліцерин, етилгексил кокоат, цетиловий спирт, гідрогенізовані кокогліцериди, стеаріловий спирт, бутиленгліколь, каприловий тригліцерид, олія ши (butyrospermum parkiii), гліцеріл стеарат цитрат, олія макадамії (Macadamia ternifolia), октилдеканол, убіхінон, ретинілпальт, токоферол, 1,2-гекссандіол, дегідроуксусна кислота, карбомер, гідрооксид натрію, тринатрієва ЕДТК.

Попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Тільки для зовнішнього застосування. Не допускати потрапляння в очі. Припиніть використання у разі появи подразнення.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?