Всі категорії
Додати товар

Dr levy pollution shield 5pf 30 мл

1400 грн -18% 1150 грн
Опис

В наявності.
В додаток до усіх заявлених характеристик - гарно вирівнює рельєф шкіри перед нанесенням тону.

Розроблений для запобігання передчасному старінню, захищаючи вашу шкіру від забруднення, інноваційний засіб Dr. LEVY Switzerland Pollution Shield 5PF захищає від п’яти типів забруднення чотирма способами: запобігає прилипанню, запобігає проникненню, запобігає окисленню та запобігає старінню.

За лічені хвилини невидима формула ефективно відштовхує фізичне забруднення, помітно пом’якшуючи текстуру шкіри під шовковисто-м’якою вуаллю. Шкіра під захисним екраном наповнена захисними пробіотиками, антиоксидантами та вологопоглинаючими оліями для підтримки природного бар’єру вашої шкіри. Він також насичений коензимом Q10 і вітамінами С і Е, які допомагають зміцнити виснажену шкіру зсередини, сприяючи більш молодому вигляду. Підходить для будь-якої статі, типу шкіри та етнічної приналежності, веганська формула запобігає окисленню до 24% від шкідливих атак і покращує захист шкіри від вологи до 30%. Протягом кількох днів окислення падає до 40%, а ліпідна цілісність шкіри покращується, забезпечуючи на 42% більше захисту від вологи. Очікуйте менш помітних тонких зморшок і більш пружну, еластичну шкіру.

Як використовувати?
Використовуйте після завершення процедури догляду за шкірою (після крему та/або сонцезахисного крему) і перед макіяжем.

Нанесіть одну перлину на долоню і рівномірно нанесіть на обличчя та навколо очей. Додайте другу туфлю для покриття шиї та верхньої частини декольте.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Дерматокосметика
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?