Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя enough collagen moisture essential cream 50 мл

230 грн -22% 180 грн
Опис

Великий вибір товарів у магазинчику за адекватними цінами! Обов'язково заходь!
⚠️Також є група у вайбері!!!😊 В ній ціни нижчі!🥳 Якщо бажаєте до групи, пишійть свій номер☎️. Додам кожну!!! Гарних Вам покупок!🌺🌺🌺

Крем для обличчя Enough Collagen Moisture Essential Cream 50 мл

Колагеновий крем Collagen Moisture Essential Cream Enough — потужний зволожувальний та омолоджувальний засіб для шкіри обличчя, призначений для щоденного використання. Корейський крем дає можливість забути про сухість і лущення, не допускаючи дефіциту вологи.

У разі регулярного використання крему ти помітиш, як твоя шкіра обличчя стане підтягнутою, пружною й еластичнішою. Ти зможеш позбутися мімічних зморщок і шкірних заломів, знайти рівний рельєф і максимально продовжити молодість шкіри.

Крем Collagen Moisture Essential Cream Enough підходить і як завершальний доглядовий засіб, і як база під макіяж: він ідеально лягає на шкіру, миттєво вбирається.

Гідролізований колаген — природна речовина, що заповнює своїм складом зморшки та будь-які нерівності. Завдяки його впливу відновлюється молекулярна структура шкіри, унаслідок чого вона стає пружнішою й еластичнішою. Компонент дає виражений ефект ліфтингу та надає ефективну допомогу в боротьбі з віковими зморшками.

Екстракт женьшеню активізує процес вироблення колагенових і еластинових волокон, стимулює клітини до оновлення й покращує процес мікроциркуляції крові. Рослинний екстракт має бактерицидну дію, дає заспокійливий ефект і полегшує проникнення інших корисних елементів у глибину епідермісу.

Бетаїн виконує кондиціонувальну функцію, знімає синдром подразненої шкіри, покращує її зовнішній вигляд, а також відновлює власні бар'єрні властивості епідермісу.

Низькомолекулярна гіалуронова кислота глибоко проникає в шкіру та працює з проблемами втрати пружності шкіри. Він відповідає за утримання необхідної кількості вологи в клітинах. Компонент активно відновлює стоншену шкіру, роблячи її щільнішою. Цілющі властивості гіалуронової кислоти покращують структуру шкіри та її зовнішній вигляд, унаслідок чого обличчя стає гладким, сяйним і молодим.

Крем можна доповнити сироваткою або есенцією з будь-якими компонентами. Він чудово поєднуватиметься з кислотами, пептидами або вітаміном С.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?