Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний засіб із поліглутаміновою кислотою the inkey list polyglutamic acid...

550 грн
Опис

Що це таке: сонцезахисний крем для обличчя широкого спектра SPF 30 із захистом від UVA і UVB. Насичений поліглутаміновою кислотою і скваланом для захищеної, зволоженої шкіри.

Тип шкіри: нормальна, суха, комбінована та жирна.

Проблеми догляду за шкірою: сухість

Рецептура: Легкий крем.

СПФ: 30

Виділені інгредієнти:

- Широкий спектр SPF 30: фільтри UVA і UVB допомагають захистити шкіру від впливу сонячних променів.

- Поліглутамінова кислота: потужно зволожує поверхню шкіри та утримує вологу.

- Сквалан: допомагає зволожувати, заспокоювати й захищати шкіру.

Позначення інгредієнтів: він також веганський, не піддаєтьсяажному зверненню та постачається в пакованні, придатному для вторинного перероблення.

Що ще вам потрібно знати: захищати, ґрунтувати та зволожувати. Клінічно доведено, що цей нежирний сонцезахисний крем для обличчя забезпечує миттєве зволоження. Він захищає, живить і зволожує шкіру. Ультракомфортна кремова формула, розроблена для всіх відтінків шкіри, створює непомітний вологий відтінок, не залишаючи білого відтінку.

Результати дослідження:

КЛІНІЧНО ДОКАЗАННЯ, ЩО ОНО ОБЕСПОЧИНУЄ МГНОВЕННЕ ЗУМІРНЕННЯ * * 97% КОЛІРЬ, ЩО ЦЕ ВИГЛЯДИТЬ НЕВІДІМ НА ТОНІ ІХ ГОЖИ* 89% СОГЛАСНИ, ЩО ЦЕ СМАКУЄ І РІВЧУ ОСНОВАННЯ ДЛЯ МАКІЯ *На основі 2-тижневого незалежного споживчого дослідження за участю 66 осіб/**На основі незалежного клінічного дослідження за участю 10 осіб.

Це сонцезахисний крем мінеральний чи хімічний? У цьому сонцезахисному кремі використовуються тільки хімічні фільтри, що забезпечують захист широкого спектра від променів UVA і UVB. У цьому виробі немає мінеральних фільтрів.

Скільки мені треба використовувати? Для обличчя та шиї ми рекомендуємо спочатку нанести продукт на 3 пальці, щоб отримати потрібну кількість (це приблизно 3/4 чайної ложки). SPF треба наносити повторно що 2 години; або частіше після купання, потовиділення або витирання рушником.

Чи підходить він для всіх тонів шкіри? Так, наш Dewy SPF 30 з поліглутаміновою кислотою (PGA) має прозорий, вологий відтінок. Під час нашого тестування 97% респондентів погодилися, що він непомітний на їхньому кольорі шкіри.

Чому ми вибрали SPF 30, а не SPF 50? Ми хотіли створити SPF, який би вписався в повсякденне життя кожного, як крок 5, щоб забезпечити щоденний захист без шкоди для вологої шкіри. Ми старанно працювали над створенням формули, яка поєднує в собі зручність носіння й захист. Після ретельного тестування на декількох рівнях SPF ця формула гарантовано підходить для всіх відтінків і типів шкіри.
У чому справжня різниця між SPF 30 і 50? Різні дослідження стверджують, що SPF (фактор захисту від сонця) — це число, яке допомагає приблизно визначити, як довго ви можете залишатися на сонці без опіків проти вашої норми без захисту. Наприклад, якщо ваша шкіра зазвичай згоряє після 10 хвилин перебування на сонці, тоді SPF 30 оцінює захист упродовж 300 хвилин, а SPF 50 — 500 хвилин захисту, однак це може відрізнятися залежно від чутливості шкіри та сили сонячних променів..

Зрештою, дерматологи в усьому світі зазвичай рекомендують використовувати широкий спектр SPF30 і вище для щоденного (високого) захисту від руйнівного впливу променів UVA і UVB. Ключем до забезпечення максимального захисту є використання продукту широкого спектра дії та суворе дотримання інструкцій із застосування, тобто застосування рясно та часто.
Якщо це невидимо тільки для 97% людей, то воно не має бути інклюзивним? Нам подобається виконувати це завдання, і ми завжди прагнемо до 100% результату! Ми дійсно пишаємося формулою цього продукту та результатами його випробувань. Ми знаємо, що білий наліт може стати проблемою під час використання SPF, але ми були сповнені рішучості подолати цю проблему та впевнені, що створили формулу, яка забезпечує це завдання, залишаючи шкіру захищеною, зволоженою та зволоженою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?