Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем з рослинним скваланом spf 50+ pa++++ needly

320 грн
Опис

Легкий сонцезахисний крем Needly Vegan Mild Moisture Sun SPF 50+ PA++++ з інтенсивною зволожуючою формулою на основі рослинного сквалану забезпечує ефективний захист від небажаної пігментації та фотостаріння, не відчувається на шкірі та є чудовою базою під макіяж.

Швидко розподіляється та вбирається завдяки сучасній технології ламелярної емульсії, яка допомагає утримує вологу та захищає шкіру від зневоднення.

Поєднання чотирьох хімічних УФ-фільтрів нового покоління (Uvinul® A Plus, Uvinul® T 150, Tinosorb® M, Uvasorb® HEB) забезпечує максимально можливий захист від небезпечних UVA та UVB-променів, що призводять до опіків, пігментації та передчасного старіння.

В комплексі ці фільтри дають захист широкого спектру та мають потрійну дію: поглинають, віддзеркалюють та розсіюють УФ-випромінення, а їх надзвичайно висока фотостабільність підвищує ефективність захисту шкіри.

До складу санскріну входить веганський сквалан з цукрової тростини, який допомагає позбавитись сухості, пом’якшує та не забиває пори. Десять форм гіалуронової кислоти різної молекулярної ваги посилюють зволожуючий ефект, а оливкова олія та кераміди зменшують втрату живильної вологи протягом дня.

Особливість сонцезахисного крему — це його ламелярна структура, для створення якої використовується біоміметичний емульгатор натурального походження. Маючи будову, подібну до ліпідних пластів рогового шару шкіру, допомагає природнім шляхом зміцнити пошкоджений захисний бар’єр, а також утворює тонку дихаючу плівку на поверхні, щоб уникнути випаровуванню вологи.

Активні інгредієнти Needly Vegan Mild Moisture Sun SPF 50+ PA++++:
комплекс з 4 хімічних УФ-фільтрів для захисту від ультрафіолетових променів типу UVA та UVB, попереджає незворотне руйнування колагену та еластину, появу зморшок та пігментних плям;
ніацинамід зміцнює бар’єрні функції шкіри, посилює ефект зволожуючих компонентів;
керамід NP завдяки особливій стереохімічній структурі, подібній до керамідів шкіри, компенсує нестачу ліпідної складової в роговому шарі та відновлює захисні функції;
сквалан рослинного походження має відмінні емолентні та зволожуючі властивості, покращує еластичність шкіри;
10 форм гіалуронової кислоти глибоко зволожують на різних рівнях, підвищують пружність;
ефірні олії ромашки, розмарину, шавлії та ялівцю мають протизапальну, заспокійливу та регенеруючу дію.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 10мл
Об'єм:
10 мл
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?