Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем holy land spf 50

650 грн
Опис

Сонцезахисний крем Holy Land Cream SUNBRELLA SPF50 Cream використовується для захисту шкіри від інтенсивного сонячного випромінювання.

Розлив 50 мл

Основні активні компоненти крему – це фізичні та хімічні фільтри сонячних променів. Фізичні фільтри діють подібно до екрану, відображаючи промені. Вони є порошками оксиду цинку і оксиду титану. У хімічних фільтрів сонячного випромінювання (бензофенон 4 та етилгексилетоксициннамат) інший механізм дії - вони поглинають УФ-промені та перетворюють енергію променів у теплову.

Комплексна дія сонцезахисних фільтрів крему забезпечує не тільки профілактику сонячних опіків, але й перешкоджає передчасному старінню шкіри, яка може бути спричинена негативною дією ультрафіолету. Крім того, сонцезахисний крем чудово зволожує шкіру, перешкоджає втраті вологи та може бути використаний без додаткового нанесення зволожуючого крему. Сквален, що міститься в кремі, одержується з печінки акули, має антиоксидантну дію, відновлює водно-ліпідний баланс шкіри і зміцнює стінки судин.

Результат застосування крему:

Шкіра завжди залишається м'якою, сяючою та молодою та захищеною від негативного впливу ультрафіолету.

Склад:

Вода, етилгексилетоксициннамат, метоксициннамат, пропілен гліколь, сквален, бензофенон 4, діоксид титану, оксид цинку, оксид заліза, цетил фосфат, триетаноламін, стеаринова кислота, диметикон, цетиловий спирт, тальк, ЕД, пілпарабен, ізобутілпарабен, ароматизатор, карбомер.

Розпив 50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?