Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний догляд для обличчя dermalogica porescreen spf 40 sun care + pore care

245 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

350 грн
Опис

Об'єм: 5 мл.

Багатофункціональний сонцезахисний крем (міні-версія) забезпечує захист SPF 40, підтримуючи пори здоровими, мінімізуючи їх зовнішній вигляд за допомогою ефекту розмиття, схожого на праймер, і покращуючи тон шкіри з легким відтінком для сяючої шкіри. Легкий, 100% мінеральний сонцезахисний крем з оксидом цинку допомагає захистити шкіру.

Ця багата антиоксидантами формула з ніацинамідом допомагає зменшити пори та зволожити шкіру для покращення текстури. Ця багатогранна формула із сумішшю зелених мікроводоростей, сквалену та вітаміну Е розмиває та розгладжує шкіру, допомагаючи підтримувати здорові пори, а інкапсульований світловідбиваючий відтінок покращує тон шкіри та забезпечує чистий фініш. Підходить для різних тонів шкіри. Не містить оксибензону та октиноксату.

Особливості:

Високий захист від UVA і UVB променів
Розмиває шкіру, підтримуючи пори здорового вигляду
Покращує шкіру з ефектом праймера та натяком на відтінок для чистого фінішу
Спосіб використання:
Збовтувати перед кожним використанням. Щоранку нанесіть рівномірну кількість засобу на обличчя після зволоження. Можна носити окремо або під макіяж.

Застереження:

Тільки для зовнішнього застосування. Не використовуйте на пошкодженій шкірі. Уникайте контакту з очима. У разі контакту промийте водою. Рясно нанесіть перед виходом на сонце та повторюйте часто, особливо після потовиділення, плавання або витирання рушником. Зменшення цієї кількості значно знизить рівень захисту. Обмежте перебування на сонці, щоб зменшити загрозу здоров’ю. Припиніть використання, якщо розвивається подразнення шкіри. Не застосовувати дітям до 6 місяців.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
annabibikova
annabibikova
Супер-продавець
Софиевская Борщаговка
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?