Всі категорії
Додати товар

Антивіковий крем для обличчя augustinus bader the rich cream, 15мл

1975 грн
Опис

Iнтенсивно розкішний, щоденний крем, що зволожує. Підтримує клітинне оновлення, що значно покращує зовнішній вигляд обличчя. 30 років досліджень та інновацій. Технологія TFC8.

Без коробочки

ІНГРЕДІЄНТИ:
TFC8®: Комплекс натуральних амінокислот, високоякісних вітамінів і синтезованих молекул, які природно містяться в шкірі, направляє ключові поживні речовини та потужні природні інгредієнти до клітин, створюючи оптимальне середовище для оновлення.
Олія вечірньої примули: Багата поживна та насичена незамінними жирними кислотами, включаючи лінолеву кислоту. Ефективно зменшує втрату вологи, заспокоює, зміцнює та покращує сяйво шкіри.
Сквалан: чистий зволожувач рослинного походження. Ця інтенсивно зволожуюча олія ефективно притягує та утримує вологу для еластичної, сяючої шкіри з більшою відновлюваністю.
Вітамін E (Tocopheryl Acetate): Потужний кондиціонер для шкіри. Ефективно підтримує бар'єрну функцію для оптимізації рівня зволоження одночасно захищаючи колір обличчя від агресорів зовнішнього середовища.
100% веганський і не містить глютену, ГМО, парабенів, ароматизаторів, SLS, SLES, DEA, важких металів, тальку та вазеліну/парафіну/мінеральної олії.

ПЕРЕВАГИ:
Клінічно доведено, що зменшує ознаки старіння, включаючи появу тонких ліній, зморшок та гіперпігментації.
Глибоко зволожує, допомагаючи зменшити сухість шкіри.
Сприяє еластичності та підтримує функцію шкірного бар'єру, завдяки чому шкіра стає пружною, пухкою та гладкою.
Захищає шкіру від пошкоджень навколишнього середовища та окислювального стресу.
TFC8® підтримує клітинне оновлення та направляє ключові інгредієнти до клітин.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Об'єм:
15 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?