Всі категорії
Додати товар

Захисний крем для сухої та чутливої шкіри real barrier extreme cream надійний захист

100 грн
Опис

Захисний крем для сухої та чутливої шкіри Real Barrier Extreme Cream
Надійний захист чутливої та сухої шкіри від зневоднення на 72 години забезпечує крем від Real Barrier. Крім зволоження крем пом'якшує шкіру, відновлює її, усуває подразнення, позбавляє лущення.

У складі крему унікальна формула MLE. Multi-Lamellar Emulsion - багатошарова емульсія з особливою текстурою, схожою зі структурою міжклітинних ліпідних шарів шкіри. Це ексклюзивна розробка, аналогів якої немає серед косметичних засобів. У складі MLE псевдоцерамід, жирні кислоти, холестерол і природні зволожувальні компоненти, які заповнюють дефіцит компонентів, що підтримують шарувату структуру шкіри.

У разі пошкодження бар'єрного шару, в зонах з лусочками, що відшарувалися, мультиламелярна емульсія розподіляється в роговому шарі та зливається з міжклітинними ліпідами, завдяки чому відновлюється структура шкіри та її захисні функції, зникають стягнутість і сухість шкіри, лущення.

Під час використання крему на здоровій шкірі багатошарова емульсія рівномірно розподіляється її поверхнею і посилює бар'єрну та захисну функції.

Також у складі захисного крему Real Barrier комплекс заспокійливих, відновлювальних і захисних компонентів, ідеальних для сухої та чутливої шкіри.

Пантенол стимулює регенерацію тканин, нормалізує клітинний метаболізм, збільшує міцність колагенових волокон, бореться з ушкодженнями, спричиненими зовнішніми факторами, зволожує шкіру, робить її гладкою та еластичною.

Алантоїн чинить протимікробну і протизапальну дію, стимулює регенерацію тканин, знімає подразнення і покращує захисні функції, пом'якшує і зволожує шкіру.

Мадекасоссид (Madecassoside) - біологічно активна сполука з центелли азіатської, є потужним протизапальним засобом, що допомагає впоратися з хронічним акне і навіть псоріазом. Він збільшує синтез колагену шкіри і є антиоксидантом, який зменшує агресивну дію вільних радикалів. Ефективні антивікові та відновлювальні властивості мадекасоссида дають змогу використовувати його і в засобах для зрілої шкіри, і як компонент, що прискорює загоєння шкірних покривів навіть після хірургічних втручань.

Крем є надійним захистом для шкіри від негативного впливу навколишнього середовища (пилу, УФ-випромінювання, перепадів температури, вітру, сухості повітря).

Максимального ефекту зволоження сухої та захисту чутливої шкіри можна досягти, використовуючи комплексно засоби Real Barrier від ATOPALM.

У складі крему НЕМАЄ шкідливих для шкіри компонентів, як-от: парабени, мінеральні олії, штучні барвники та ароматизатори, етанол, феноксіетанол, бензофенон, пропілен гліколь, ПЕГ, діетаноламін. Дерматологічно протестований.

Спосіб застосування: нанести крем легкими масажними рухами після вмивання.
10мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 10мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?