Всі категорії
Додати товар

Омолоджуючий крем з пептидами medi-peel volume tox cream peptide 9

648 грн
Опис

Омолоджуючий крем з пептидами MEDI - PEEL Volume TOX Cream Peptide 9 підвищує
пружність і еластичність шкіри, розгладжує і скорочує глибину зморшок,
зміцнює овал обличчя, вирівнює рельєф і підтримує оптимальний рівень вологи.
Покращує функціонування усіх клітинних систем, захищає шкіру від старіння,
відновлює захисний бар'єр і омолоджує.

Інноваційний склад крему активізує синтез колагену і еластину в клітинах
шкіри, чинить омолоджуючу дію, захищає шкіру від обезводнення і зовнішніх
чинників, сприяє глибокому проникненню усіх активних діючих компонентів і
істотно уповільнює процеси старіння шкіри. Пептидний комплекс розгладжує і
підвищує пружність шкіри, інтенсивно зволожує і живить, зменшує глибину
зморшок і підтримує молодість шкіри. Заспокоює роздратовану шкіру, тонізує і
покращує колір обличчя.

Основні діючі компоненти:

- Volufiline працює в глибоких шарах шкіри без ін'єкцій . Він представляє з себе комбінацію гідрогенізованого поліізобутилену, синтетичної олії і екстракту кореня рослини anemarrhenae asphodeloides. Саме екстракт цього кореня ефективно стимулює адипоцити, клітини, з яких, в основному, полягає жирова тканина. Стимулює утворення ліпідів в жирових клітинах (адипоцитах), регулює процес їх відкладення, а також активізує мікроциркуляцію крові.
- 9 видів пептидів зменшують вже наявні зморшки і попереджають появу нових, підтягують шкіру і овал обличчя, інтенсивно зволожують і посилюють опірність шкіри до численних чинників старіння. Сприяють зміцненню контурів обличчя, підвищують загальний тонус шкіри і активізують синтез власних колагенових і еластинових волокон.Пептиди відіграють важливу роль у відновленні нормального функціонування клітин, вони мають високу антиоксидантну активність, тому шкіра при їх дії омолоджується, а загальне старіння - сповільнюється.
- 4 види гіалуронової кислоти омолоджує, скорочує вже наявні зморшки і перешкоджає появі нових, підтягує, зволожує і уповільнює процеси старіння. Пептиди сприяють зміцненню контурів обличчя, підвищують загальний тонус шкіри, прискорюють природний процес вироблення волокон колагену і еластину в епідермісі.
- Гідролізований колаген покращує загальний стан шкіри : розгладжує і вирівнює її, робить пружною і еластичною, прибирає дрібні зморшки і освіжає. Має ранозагоювальну і заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри.
- Екстракт евкаліпта Має потужні антибактеріальні властивості допомагає впорається з інфекційними захворюваннями шкіри. Покращує колір о бличчя.
- Екстракт хвоща має антибактеріальну і антисептичну дію. Живить, сприяє загоєнню запалень, прискорює оновлення клітин і зміцнює стінки судин.
- Кетон малини підвищує еластичність шкіри, оптимізує водний баланс глибоко в клітинах епідермісу, захищає шкіру від шкідливої дії довкілля.

Рекомендується для догляду за зрілою шкірою. Косметика з пептидами не
рекомендується для використання в період вагітності і лактації.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?