Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Ліфтинг-крем із ретинолом і колагеном medi-peel retinol collagen lifting cream

685 грн
Опис

Подвійний ліфтинг-крем Medi-peel Retinol Collagen Lifting Cream:

✨ Має потужну омолоджувальну дію, згладжує зморшки, зменшує видимість пор і підтягує, підвищуючи еластичність і пружність.
✨ Зволожує й пом'якшує, перешкоджає сухості, вирівнює тон і покращує колір обличчя.

✅ Підходить для всіх типів шкіри.

Двофазний засіб складається з класичної кремової текстури, яку обволікає легкий гель: це дає змогу регулювати щільність крему, змішуючи обидві консистенції. Додайте більше гелю для комбінованої й жирної шкіри та додавайте більше кремової текстури для нормальної та сухої шкіри. Дуже добре підходить для будь-якого сезону.

Містить RetinolgenTM — поєднання шести видів інкапсульованого ретинолу та колагену, які працюють глибоко в шкірі. 6 різновидів ретинолу містять:
Ретиніл пальмітат — ефір вітаміну A, трансформується спочатку в ретинол, потім у ретиналь, і тільки потім у ретиноєву кислоту. Має антиоксидантну дію, уповільнює в'янення шкіри.
Ретиніл ретиноат — сучасна форма ретинолу. Запускає вироблення гіалуронової кислоти, пригнічує запальний процес, працює швидше з меншим подразненням.
Гранактивний ретиноїд (hydroxypinacolone retinoate) — суперстабільна форма ретинолу нового покоління. Вирізняється ефективністю і швидкою дією, викликає менше подразнення.
Ретиналь — потужна форма вітаміну A, відразу трансформується в ретинову кислоту. Має антивікову дію, стимулює оновлення клітин.
Ретинол — найпоширеніший вид ретиноїдів, що трансформується в ретиналь, потім у ретиноєву кислоту. Надає антивікову дію.
Сибілін — рослинна речовина, що видобувається з екстракту розторопші (Sílybum Marianum). Має сильну антиоксидантну дію, пригнічує процес запалення та зменшує руйнування, викликане УФ-променями.
Комплекс ретиноїдів — активів із доведеною ефективністю — запускає процес клітинного оновлення, завдяки чому розгладжує текстуру шкіри, зменшує зморшки, нормалізує вироблення себуму та освітлює пігментацію. Гідролізований колаген у складі зволожує, запобігає сухості, утримує вологу.
Крем має міжнародний сертифікат V-Label®, що підтверджує, що склад крему є веганським: не містить компонентів тваринного походження.
Додаткові активні компоненти:
Екстракт ієрахонської троянди глибоко живить, зволожує та відновлює. Має антиоксидантну дію, яка запобігає руйнуванню клітин і уповільнює процеси старіння.
Redsnow — антивіковий комплекс, створений на основі екстракту японської камелії, що росте на острові Чеджу, Корея. Redsnow підвищує вироблення колагену, інгібує генети MMP-1, що стимулює розпад молекул колагену, і блокує рецептори, що запускають процес окислення клітин.
MadeWhiteTM — комплекс, що складається з мадекасосиду, похідного азійської, і пектилену гліколю. Вогнітає вироблення ферменту циклооксигенази, що регулює запальну реакцію, у такий спосіб запобігає запаленню та слідам від акне.
Green Tomato SE — зміцнювальний антивіковий комплекс на основі екстракту зеленого томату. Стимулює вироблення колагену та запускає процес ремоделювання тканин, завдяки чому має антивікову дію.
Пантенол (вітамін B5) пришвидшує загоєння, заспокоює та знімає подразнення, відновлює цілісність епідермісу.
Ніацинамід (вітамін B3) освітлює пігментацію й запобігає її появі, нормалізує вироблення себуму, зменшує блиск у Т-зоні (лоб, ніс, щоки та підборіддя), підвищує захисні функції шкіри.
Ціанокобаламін (вітамін B12) зволожує, заспокоює, пригнічує запальний процес, зміцнює капіляри, допомагає в лікуванні акне.

➡ Спосіб застосування: після вмивання, тонізації та використання сироватки змішайте обидві текстури крему в потрібних пропорціях і нанесіть на обличчя, розподіліть легкими рухами. Удень використовуйте сонцезахисний засіб. Не рекомендується використовувати під час вагітності та годування груддю.

✨ 50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Призначення:
Продавець
m.pavl89
Rosemary_shop
Супер-продавець
Київ
86% виконаних замовлень
Була