Всі категорії
Додати товар

Лікувальний крем з екстрактом центелли medi peel

600 грн
Опис

*Лікувальний крем з екстрактом центелли Medi Peel*

Крем:
🔹зволожує
🔹вирівнює тон шкіри
🔹ефективний в боротьбі з куперозом
🔹знімає свербіж і запалення, має заспокійливу дію
🔹бореться із недосконалостями шкіри, сухістю і лущенням
🔹ущільнює і укріплює тонку шкіру, схильну до агресивного впливу оточуючих факторів
🔹пом’якшує і розгладжує шкірний покрив
🔹живить і повертає шкірі сяйво

💙Екстракт центелли азіатської – стимулює вироблення і оновлення власних колагенових волокон, збільшує щільність і еластичність тканин. Сприяє регенерації клітин, регулює гідроліпідний баланс. Має ранозагоювальну дію, допомагає прибирати рубці і пігментні плями.
💙Комплекс з 5-ти видів пептидів – збільшують пружність і еластичність шкіри, прискорюють процеси вироблення організмом власних волокон колагену і еластину. Зменшують глибину зморшок і перешкоджають обвисанню шкіри. Зміцнюють захисний бар’єр шкірного покриву.
💙Екстракт алое – забезпечує багаторівневий захист шкіри і глибоке зволоження. Він створює на поверхні шкіри невловиму захисну плівку і перешкоджає випаровуванню вологи, насичує необхідними мінералами і мікроелементами, підвищує імунітет і захисні функції шкіри.
💙Пантенол – стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння і роздратування, має ранозагоювальні властивості.
💙Алантоїн – пом’якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює роздратовану шкіру.

✅Рекомендується для чутливої шкіри.

🧴Об’єм: 30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?