Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий крем для шкіри навколо очей medi-peel cell toxing dermajours repair eye cream 30ml

550 грн
Опис

Відновлюючий крем для шкіри навколо очей Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Repair Eye Cream 30ml
Крем для очей преміум-класу забезпечує еластичність шкіри і розгладжує зморшки завдяки вмісту запатентованого екстракту каллюса швейцарського едельвейса. Протягом дня і ночі він відновлює вологість і еластичність ділянок, схильних до зморшок, і робить шкіру еластичною.

Містить 5 комплексних запатентованих інгредієнтів, що містять аденозин, для ефективного догляду як за дрібними, так і за великими зморшками.

Запатентований комплекс 9 видів пептидів, завдяки вмісту великої кількості амінокислот, стимулює синтез білків (таких як колаген та еластин), що сприяє активізації оновлення клітин, підвищує пружність, розгладжує зморшки завдяки проникненню пептидів у глибші шари епідермісу, також чинить заспокійливу та протизапальну дію. Завдяки цьому комплексу шкіра набуває сяючого і здорового вигляду, стає більш підтягнутою і пружною.

Густа кремова формула з багатим живленням, м'яка і швидко поглинається шкірою без липкості, завершує ділянку навколо очей і надає очам життєвої сили.

Спосіб застосування:

Після використання тонера і лосьйону візьміть необхідну кількість і нанесіть легкими рухами на шкіру навколо очей. Акуратно нанесіть на куточки очей, під очі і дайте вбратися.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Мас маркет Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари