Всі категорії
Додати товар

Відновлювальний пептидний крем із керамідами pyunkang yul intensive repair cream

665 грн
Опис

Об'єм 50 мл
Країна-виробник Південна Корея

Термін придатності до 01.2026

Омолоджувальний відновлювальний крем PYUNKANG YUL Intensive Repair Cream розроблений для активного живлення і зволоження, регенерації вікової шкіри, відновлення зневодненої, пошкодженої шкіри обличчя та її захисних функцій, нівелювання вікових змін. Крем має інтенсивну антивікову дію, згладжує зморшки, підвищує пружність і еластичність шкіри, зміцнює овал обличчя, підтягує носо-губні складки, підвищує захисні властивості шкіри. Запобігає сухості й лущенню, відновлює гідроліпідний шар, підвищує місцевий імунітет шкіри та зміцнює її захисний бар'єр.

Крем швидко та добре вбирається, забезпечує комфортний стан шкіри без зайвого блиску та жирності.

Містить:

Кераміди важливий компонент ненасичених жирних кислот, що виробляються нашим організмом. Разом з іншими речовинами вони захищають шкіру від впливу шкідливих чинників довкілля, алергенів і токсичних речовин, відповідають за запобігання втраті вологи та елементів дерми. У разі їхнього дефіциту природний захисний бар'єр шкіри порушується, і результат не змушує себе довго чекати: шкіра лущиться, подразнюється, гостро реагує як на сонці, так і на мороз, а головне — погано переносить водопровідну воду.

Трипептид міді (Copper Tripeptide-1) — сигнальний пептид, що складається з 3 амінокислот. Відновлює функції пошкоджених фібропластів, запускає й підтримує синтез колагену, стимулює внутрішньошкірне відновлення. Забезпечує розсмоктування та реорганізацію шкірних рубців. Активує клітини, що дрімають. Має ретинол-подібну дію, антиоксидантну дію.

Олія Ши активізує регенеративні процеси в епідермісі, позитивно впливає на синтез колагену дерми, унаслідок чого — підвищується пружність шкіри та розгладжуються дрібні зморшки. У складі косметичних засобів олія ши також покращує транспортування інших активних інгредієнтів углиб шкіри. Знімає лущення та відновлює епідермальний бар'єр.

Бета-глюкан підсилює синтез еластину та колагену, сприяє помітному згладжуванню дрібних зморщок, прискорює відновлення клітин шкіри та їх живлення завдяки зміцненню капілярів, тонізує й освіжає шкіру, неабияк уповільнює процес її старіння. Під дією бета-глюкану виробляються речовини, що руйнують інфекційні агенти на шкірі; особливо ефективно бореться з акне, одночасно очищаючи шкіру та загоюючи томатості запалення.

Лецитин має виражену дію на відновлення бар'єрних функцій шкіри, на процеси живлення клітин, позбавлення їх шлаків. Без лецитину неможливий процес утворення нових клітин і відновлення пошкоджених. У складі косметичних засобів швидко сорбується шкірою й має пом'якшувальну та тонізувальну дію. Завдяки вираженим поверхнево-активним властивостям сприяє глибшому проникненню жирових речовин в епідерміс.

Олія макадамії має регенерувальну, пом'якшувальну, протизапальну, зволожувальну дію, уповільнює процеси старіння, бореться з пігментними плямами, згладжує зморшки. Ефективно лікує опіки, рубці та фотодерматит, омолоджує шкіру.

Спосіб застосування
Використовуйте на завершальному етапі процедури з догляду за шкірою. Рівномірно розподіліть на всьому обличчі та зробіть масаж легкими рухами від центру обличчя до овалу до повного вбирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?