Всі категорії
Додати товар

Крем нічний рослинні пептиди deep regeneration white mandarin choice

643 грн -10% 579 грн
Опис

Об'єм 50 мл

Оновлений нічний крем Рослинні пептиди DEEP REGENERATION забезпечує глибоку регенерацію шкіри обличчя завдяки рослинним пептидам.
- Прискорює процеси оновлення клітин, розгладжує зморшки, усуває нерівності.
- Стимулює мікроциркуляцію в клітинах шкіри та зміцнює судини.
- Зворотна емульсія та рослинні екстракти відновлюють ліпідний бар'єр шкіри, забезпечуючи глибоке живлення та зволоження.
- Потужний антиоксидантний комплекс у складі нічного крему захищає всі структури шкіри від негативного впливу вільних радикалів, які утворюються в шкірі протягом дня.

При щоденному застосуванні вирівнює тон і текстуру шкіри, підвищує її пружність та еластичність. Завдяки вітамінному комплексу А, Е, F підтримує свіжий та здоровий вигляд обличчя, надаючи шкірі ніжності й краси. Формує захисний бар'єр епідермісу, що утримує вологу, запобігаючи передчасному старінню та даючи довгостроковий ефект омолодження.

Склад дивитися на фото2

Перевагою всіх натуральних косметичних засобів WHITE MANDARIN є системний підхід – RENEWAL SYSTEM, що сприяє оновленню природної краси. Кожен засіб враховує всі потреби шкіри:
• білково-вітамінне харчування
• захист клітин та активація факторів довголіття завдяки потужним антиоксидантам
• активізація лімфотоку.
Унікальність рослинних пептидів, які входят до складу крема, у порівнянні з білками та амінокислотами, в тому, що їхні молекули достатньо малі, тому мають швидку проникність, а структура пептида за біохімічним складом достатньо складна, і завдяки цьому вона активно впливає на здатність клітин до регенерації. Регенерація клітин і тканин шкіри здійснюється через здатність рослинних пептидів швидко знаходити й розпізнавати місця їх руйнувань і пошкоджень, запускати відновлювальні процеси. Пептиди ніби «зшивають» мембранні клітини й клітини епідермісу, підвищуючи тонус шкіри й підтягуючи її.

Нічний крем Рослинні пептиди виготовляється за високотехнологічним принципом зворотної емульсії та має ряд переваг над прямою емульсією, що особливо важливо в нічних кремах:
1. Забезпечує високу сумісність зі шкірою, адже гідроліпідна мантія нашої шкіри є саме зворотною емульсією. Структурна схожість дозволяє крему глибоко проникати в шкіру. При нанесенні емульсія не тільки вбудовується в пошкоджені ділянки, миттєво відновлюючи захисний бар'єр шкіри, але й є своєрідним транспортером, який проводить діючі компоненти всередину дерми.
2. Компоненти, розчинні в жирах, є більш біологічно доступними для засвоєння шкірою.
3. Забезпечує краще проникнення вологи в зовнішні шари шкіри (епідерміс) і уповільнює її випаровування. У результаті крем забезпечує інтенсивне зволоження шкіри й зберігає природну вологу.
Нічний крем Рослинні пептиди не містить мінеральну олію (Mineral Oil — інгредієнт, що отримують з нафти) та її похідні Propilene Glycol, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, які сповільнюють ріст та розвиток клітин, призводять до зневоднення та раннього старіння шкіри. У складі також відсутні SLS/SLES, продукти нафтохімії, парабени, силікони, синтетичні ароматизатори та барвники, які є основними подразниками шкіри та алергенами, навіть у низьких концентраціях. Натомість аромат крему відтепер створює купаж з ефірних олій бергамоту, кедру, базіліку,неролі,ванілі,апельсину та герані. В якості консервуючого засобу застосовується Optiphen BD (на основі бензилового спирту), сертифікований ECOCERT та дозволений у виробництві органічної косметики.

Спосіб застосування: Увечері перед сном нанесіть нічний крем Рослинні пептиди на очищену шкіру та розподіліть легкими масажними рухами вздовж масажних ліній обличчя.

Відправка 1-2 дні

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Продавець
airin.bags
Airinbags
Супер-продавець
Одеса
77% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?