Всі категорії
Додати товар

Крем денний рослинні пептиди deep regeneration white mandarin choice

620 грн
Опис

Об'єм 50 мл

Крем денний DEEP REGENERATION – це засіб у вигляді прямої емульсії, яка швидко вбирається шкірою. Комплекс із пептидів і поліфенолів оновлює пошкоджені ділянки клітин, підсилює синтез колагену, еластину та гіалуронової кислоти. Рослинні екстракти й олії зволожують епідерміс і зміцнюють захисний бар’єр шкіри.

Перевагою всіх натуральних косметичних засобів WHITE MANDARIN є системний підхід – RENEWAL SYSTEM, що сприяє оновленню природної краси.

Кожен засіб враховує всі потреби шкіри:
✓ білково-вітамінне живлення
✓ захист клітин та активація факторів довголіття завдяки потужним антиоксидантам
✓ активізація лімфотоку.
Унікальність рослинних пептидів, які входят до складу крему, в тому, що їхні молекули, порівнюючи з білками та амінокислотами, достатньо малі, тому мають швидку проникність, а біохімічна структура пептида достатньо складна, і завдяки цьому вона активно впливає на здатність клітин до регенерації. Регенерація клітин і тканин шкіри здійснюється через здатність рослинних пептидів швидко знаходити й розпізнавати місця їх руйнувань і пошкоджень, запускати відновлювальні процеси. Пептиди ніби «зшивають» мембранні клітини й клітини епідермісу, підвищуючи тонус шкіри й підтягуючи її.

Крем денний Рослинні пептиди DEEP REGENERATION не містить мінеральну олію (Mineral Oil — інгредієнт, що отримують з нафти) та її похідні: Propilene Glycol, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, які сповільнюють ріст і розвиток клітин, призводять до зневоднення та раннього старіння шкіри. У складі також відсутні SLS/SLES, продукти нафтохімії, парабени, силікони, синтетичні ароматизатори та барвники, які є основними подразниками шкіри та алергенами навіть у низьких концентраціях. Натомість аромат крему відтепер створює купаж з ефірних олій бергамоту, кедру, базиліку, неролі, ванілі, апельсину та герані. У якості консервувального засобу застосовується Optiphen BD (на основі бензилового спирту), сертифікований ECOCERT і дозволений у виробництві органічної косметики.

Склад дивитися на фото2

Спосіб застосування: Вранці нанести на очищену шкіру обличчя та шиї, розподілити постукуванням або легкими масажними рухами.

Відправка 1-2 дні

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Продавець
airin.bags
Airinbags
Супер-продавець
Одеса
77% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?