Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий крем-гель з глутатіоном для сяйва шкіри medi-peel glutathione hyal aqua cream

690 грн
Опис

Зволожуючий крем-гель з глутатіоном для сяйва шкіри Medi-Peel Glutathione Hyal Aqua Cream

💦Аквакрем, який містить вітамінний коктейль для вашої шкіри. Містить 99% чистого глутатіону та вітаміни. Крем має зволожувальні, поживні та освітлювальні властивості.

Крем:
💧максимально зволожує
💧повертає шкірі пружність та еластичність
💧допомагає в боротьбі з пігментацією та нерівномірним тоном шкіри
💧звужує пори
💧має антиоксидантні властивості
💧скорочує зморшки
💧відновлює захисний бар’єр

💙Blue Waterlock 73% — це мікс із газованої води, п’яти типів гіалуронових кислот, амінокислот і алантоїну й разом вони перетворюють шкіру на ніжну та гладку поверхню, немов шовк.
💙Також у складі коктейль з 12 видів пептидів, пантенол і керамід NP. Це запорука здорової шкіри та підтримання її молодості.
💙Аденозин — це диво-з’єднання, яке дає нашій шкірі друге дихання. Вона стимулює вироблення колагену й еластину, миттєво оновлюючи шкіру та роблячи її пружною, як ніколи раніше.
💙Амінокислоти, або будівельні цеглинки для нашої шкіри, не менш важливі. Вони беруть на себе відповідальну роль за зволоження, зміцнення бар’єра шкіри та її регенерацію.
💙Гіалуронова кислота — створює на шкірі плівку, утримуючи вологу, роблячи шкіру щільнішою, скорочуючи зморшки та надаючи шкірі чарівного сяйва.
💙Глутатіон— це наш захисник від старіння. Він бореться з оксидативним стресом і вирівнює тон шкіри, забезпечуючи її здоров’ям.
👉Також до складу входять ніацинамід, пантенол, вітаміни Е, С, А, В9, екстракт плодів хурми.

✅Підходить для всіх типів шкіри.

🧴Об’єм: 50 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?