Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя calendula oil 50мл farmasi

249 грн
Опис

Крем для обличчя з екстрактом календули від бренду Farmasi - це універсальний косметичний засіб, який зробить вас власницею оксамитової пружної шкіри і здорового рівного кольору обличчя.

До складу продукту входить комплекс натуральних компонентів, серед яких, - екстракт моркви, що чинить на шкіру омолоджуючу дію і що є природним антиоксидантом, вітамін Е, що покращує мікроциркуляцію крові, поживну соєву олію, що пом'якшувальну шкірний покрив і є ліфтинг-эффектом. Цілющий екстракт календули, багатий органічними кислотами і вітамінами, заспокоює шкіру, знімає запалення і почервоніння, регулює гідроліпідний баланс і роботу сальних залоз.

Dr.C.Tuna Calendula Oil Face Cream наситить ваш шкірний покрив корисними речовинами і вологою, подовжуючи його молодість і тонізуючи. Гладка і ніжна шкіра, сяюча красою, - ось прекрасний результат регулярного застосування високоякісного крему для особи від Farmasi!

Спосіб застосування: наносити на шкірний покрив двічі в день після очищення. Рекомендується наносити на шкіру обличчя і шиї. Уникати області навколо очей.

Склад: Aqua (Water), Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane,Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cera Alba, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Fragrance (from Natural Essential Oils), Glycine Soja (Soybean) Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate (Vitamin E)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Аптечна Дерматокосметика Натуральна
Тип шкіри:
Суха Всі типи
Призначення:
Зволоження
Продавець
2105my
2105my
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?