Всі категорії
Додати товар

Антивікова серія для обличчя від moday

1300 грн -8% 1200 грн
Опис

Надзвичайний набір з пептидами для боротьби зі зморшками, який стимулює вироблення колагену та ліфтинг ефект, до якого входять:

1. Очищаючий мус для обличчя MODAY Syn-ake Cleansing Mousse з додаванням пептиду Syn-ake та рослинних екстрактів 150 мл

Звичайне вмивання обличчя може перетворитися на розкішний ритуал догляду завдяки нашій піні для вмивання. Її формула містить унікальний пептид Syn-Ake, який допомагає зменшити зморшки на обличчі, надаючи вашій шкірі молодшого вигляду. Крім того, до її складу додані інші дієві інгредієнти, такі як інулін та альфа-глюкановий олігосахарид (пробіотик). Вони допомагають зберегти вологу та поживні речовини, а також допомагають підтримувати природну мікрофлору.

2. Омолоджувальний тонер для обличчя MODAY Syn-ake Toner з додаванням пептиду Syn-ake, ніацинаміду та рослинних екстрактів 150 мл

Розслаблює стислі м'язи. Механізм такий: пептид прибирає напругу і загальмовує передачу нервових імпульсів → морщитися більше не хочеться → мімічних скорочень стає менше → нові зморшки не закладаються, а старі не заглиблюються.

3.Антивіковий розгладжуючий гель для обличчя MODAY Relax Face Gel Syn-ake на основі міорелаксуючого пептиду, таурину та стабілізованого вітаміну С 150 мл

Зменшує надмірну секрецію шкірного сала, що призводить до нормалізації жирної та схильної до акне шкіри, звужує розширені пори.
освітлює пігментні плями завдяки сильному антиоксидантному ефекту, підвищує пружність та еластичність шкіри, а також зменшує видимість дрібних зморшок.

4. Антивіковий ліфтинговий крем MODAY Syn-Ake Cream Complex Peptide 6-in-1 на основі 5 видів пептиду та Syn-Ake 30 мл

Пептид Syn-Ake є аналогом білка, що імітує дію токсину, що знаходиться в отруті змії Temple Viper. Він працює як релаксант, знижуючи скорочення м'язів.

Спосіб використання:
1. Пінка мус. На вологе обличчя нанести пінку-мус і очистити шкіру.
2. Тонер. На ватний диск нанести тонер і протерти обличчя та шкіру.
3. Гель. Використовувати можна щодня.
- наносити локально на проблемні ділянки особи, якщо зморшки та залози лише закладаються.
- на всю особу, якщо необхідна постійна допомога у зменшенні мімічної активності.
4. Крем. Як завершальний етап догляду.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • Другой
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Продавець
onlyyou.shop
onlyyou.shop
Львів
100% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?