Всі категорії
Додати товар

Тверді шампуні

150 грн
Опис

✨ Твердий шампунь Sunrise In Japan Mr.SCRUBBER

✨ Твердий шампунь Brazilian Tropic Mr.SCRUBBER

✨ Твердий шампунь Ciao Italia Mr.SCRUBBER

Гарно піниться, ретельно очищує волосся до скрипу. Завдяки зручному формату твердий шампунь легко поміститься в будь-який travel box, що дозволить не розлучатися з улюбленими засобами від Mr.SCRUBBER навіть під час подорожі.

Як працює:
оливкова олія інтенсивно відновлює, зволожує і зміцнює волосся. Лідер по вмісту ненасичених жирних кислот делікатно обволікає кожну волосину, захищає її і надає блиску. Олія відчутно пом’якшує сухе і пошкоджене волосся, усуває ламкість і посічені кінчики, завдяки м’якій заспокійливій дії на шкіру голови, запобігає виникненню та усуває лупу, пов’язану з сухістю і подразненням шкіри голови; гліцерин захищає і допомагає надовго утримати вологу всередині волосся. Він утворює на поверхні повітропроникну плівку, яка запобігає випаровуванню вологи і притягує молекули води із зовнішнього середовища, робить волосся гладким і слухняним;
вітамін Е активізує обмінні процеси у шкірі голови, покращує живлення волосяних цибулин і запобігає їх передчасному випадінню. Антиоксидантні властивості захищають волосся від негативного впливу зовнішніх факторів, вирівнюють текстуру і поглиблюють колір.

Ефект:
-гладке, шовковисте волосся;
-усунення, ламкості, сухості, посічених кінчиків;
-пом'якшення і розгладження.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Другой
Продавець
onlyyou.shop
onlyyou.shop
Львів
100% виконаних замовлень
Була