Всі категорії
Додати товар

Освітлюючий крем для обличчя з діоєвою кислотою, сріблом та цинком psa silver lining...

1200 грн
Опис

Щоденний освітлюючий крем, що містить 4% діоєвої кислоти та Willowherb комплекс, 1% цинку PCA, срібло, мінімізує появу висипань та темних плям, пом’якшує та заспокоює почервоніння, допомагає запобігти ймовірності появи плям у майбутньому.

У цій формулі активні речовини, які спрямовані на боротьбу з плямами та дають змогу підтримувати чистоту шкіри протягом довгого часу.

Використовуйте як зволожуючий крем або як профілактичний засіб для очищення шкіри.

Підходить для всіх типів шкіри, особливо схильної до висипань, та такої, що має нерівну текстуру і сліди від плям.

Переваги: Заспокоює чутливу шкіру, усуває сліди після висипань, допомагає запобігти появі висипань у майбутньому.

Засіб має:

Миттєвий ефект:

Шкіра отримує легке зволоження.
Сприяє заспокоєнню шкіри, схильної до утворення плям.
Довгостроковий ефект:

Мінімізується поява висипань та вугрів.
Зникають сліди від прищів.
Регулюється вироблення шкірного сала.
Зменшується виникнення майбутніх висипань.
Ключові інгредієнти:

4% діоєва кислота та Willowherb комплекс

Діоєва кислота – це органічна сполука, яку отримують природним шляхом з овочів, що сприяє зменшенню надлишку шкірного сала та появі темних плям. Willowherb комплекс чинить заспокійливу, пом’якшувальну та антиоксидантну дію на шкіру, допомагає зняти подразнення з чутливих ділянок, покритих плямами.

Аскорбілфосфат натрію (Вітамін С)

Як і інші форми вітаміну С, аскорбілфосфат натрію діє на шкіру як антиоксидант. Крім освітлюючих і зміцнюючих властивостей, він також має сильну протимікробну дію, що робить його гарним засобом для шкіри, схильної до утворення плям.

Срібло

Антибактеріальна активна речовина, яка швидко заспокоює шкіру, що робить її чудовим інгредієнтом для боротьби зі шкірними захворюваннями, наприклад таким як акне.

1% цинк PCA

Сполучна речовина, яка допомагає відновити та збільшити природне вироблення колагену в організмі, боротися з акне та зменшує виділення шкірного сала. Вона дбайливо ставиться до чутливої шкіри та водночас дуже ефективна при таких захворюваннях, як акне та розацеа.

Олія таману

Олія, вичавлена з насіння горіхового дерева таману, родом з Полінезії та південних островів Тихого океану. Вона містить протимікробні речовини, які можуть боротися з висипаннями та подразненням. Олія також багата на антиоксиданти та жирні кислоти, інтенсивно зволожує, підтягує шкіру.

Фермент лактобактерій

Потужний пробіотик, що підтримує здоровий баланс шкірної флори, має протимікробні властивості і може допомогти зменшити почервоніння та плями, зміцнюючи природний захист шкіри.

🏷️ 1200 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Сірий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Дерматокосметика Професійна
Тип шкіри:
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Тонізуюче

Схожі товари