Всі категорії
Додати товар

Набір ліфтинг-засобів проти зморшок medi-peel bor-tox 5 peptide multi care kit

1520 грн
Опис

Догляд для зрілої шкіри з наявністю зморшок
Набір ліфтинг-засобів проти зморшок Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Multi Care Kit — комплекс засобів, що згладжують і відновлюють зрілу шкіру. Набір активно вирівнює мікрорельєф, розслабляє м'язи, усуває зморшки, складки та заломи. Комплекс складається з чотирьох продуктів: тонера (30 мл), емульсії (30 мл), сироватки (30 мл) та крему (50 г). Кожен із продуктів забезпечує як базові функції догляду, так і антивіковий ефект. Регулярне застосування продуктів Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Multi Care Kit дає змогу відновити шкіру, підвищити його щільність, пружність, опір подразникам.

Властивості Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Multi Care Kit забезпечені позиціями набору:
Пептидний тонер — перший засіб догляду після етапу очищення. У складі Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Multi Care Kit додатково очищає пори від скупчень, які не вимилися очисними засобами. Має антиоксидантний ефект, видаляє токсини з пор. Згладжує і зволожує шкіру, надає їй свіжості, готує до нанесення поживних продуктів. До складу тонера входять пептидний комплекс, вольфілін, пом'якшувальні та антиоксидантні компоненти. Наносьте вранці та ввечері після етапу очищення. Об'єм засобу: 30 мл.
Пептидна емульсія — концентрований засіб, який можна застосовувати замість сироватки або замість крему. Склад засобу базується на антивікових і підтягувальних компонентах. У складі Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Multi Care Kit інтенсивно пом'якшує, живить і підтягує. Наноситься вранці та ввечері замість сироватки або ж замість поживного комплексу (сироватка + крем). В основі складу вольтилін, гіалуронова кислота, рослинні екстракти. Об'єм продукту: 30 мл.
Антивікова сироватка — бестселер у світі неінвазивного підтягувального догляду. Має ефект ботоксу та згладжує рельєф із перших нанесень. У складі Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Multi Care Kit помітно усуває зморшки та заломи, вікову пігментацію, в'янення, зневоднення. Сироватка наноситься вранці та ввечері перед застосуванням крему. Обов'язково наносьте на очищене обличчя після тонера. До складу входять волюфілін, гіалуронова кислота та пептидний комплекс. Об'єм продукту: 30 мл.
Антивіковий крем — новинка на ринку догляду для зрілого покриву. У складі Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Multi Care Kit забезпечує розгладження, живлення, пом'якшення та зволоження покриву. Містить низку компонентів, що усувають в'янення, розвиток вікових процесів, утворення вікових вад. Серед компонентів: колаген, аденозин, гіалуронова кислота, вольфілін, пептидний комплекс, олія ши, едельвейс, кераміди. Крем наноситься вранці та ввечері завершальним етапом догляду. Об'єм продукту: 50 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?