Всі категорії
Додати товар

Трояндовий крем haccer

750 грн
Опис

Оксамитовий і невагомий крем для обличчя від Haccer насичує шкіру вологою та забезпечує її гладкість та сяйво. Унікальна формула зволожуючого крему з Туреччини заснована на рожевій воді - компоненті з ніжних квіткових пелюсток. Шляхом парової дистиляції з рожевих бутонів одержують концентрований еліксир молодості. Гідролат троянди тонізує шкіру, знімає запалення та роздратування, розгладжує її та надає здорового блиску. Невелика концентрація бджолиного воску працює на створення природного захисту від УФ променів, вітру, вільних радикалів, завдяки чому ваш вигляд стає свіжим.
Haccer Rose Cream створений з додаванням натуральних масел, відомих своїми властивостями в косметичних цілях: • Олія оливи має насичений склад, містить вітаміни та амінокислоти, незамінні для оновлення клітин шкіри. Олія живить тонку шкіру обличчя, посилює її захисний бар'єр, вирівнює рельєф і позбавляє від зморшок.
Олія насіння кунжуту зупиняє старіння, забезпечуючи шкірі захист від негативних зовнішніх факторів. Допомагає усунути вікові недосконалості, надати шкірі пружності та тонусу, повернути здоровий колір. Інноваційні компоненти завдяки особливим технологіям переробки турецькі косметичні засоби швидко засвоюються шкірним покривом, проникають у дерму та підтримують красу та молодість обличчя.
У складі 40% рожевої води немає шкідливих хімічних добавок, які могли б викликати алергію та роздратування. А після нанесення на шкірі не залишається липкості або жирної плівки: крем легко наноситься і надає витонченого та ненав'язливого аромату троянди.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Аптечна Натуральна
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?