Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Подарунковий, набір, косметики, для догляду, за шкірою обличчя, shiseido, 22176

2730 грн -41% 1630 грн
Опис

Подарунковий набір косметики Shiseido складається з: 

1. Shiseido Clarifying Cleansing Foam 15ml 

Очищувальна пінка Shiseido Clarifying Cleansing Foam — високоякісний доглядовий продукт, який позбавить шкіру від глибоких забруднень і залишків макіяжу. Завдяки делікатному впливу збалансованої активної формули пінка не порушує природного рН-балансу епідермісу, запобігаючи виникненню подразнення та сухості.

Засіб збагачений цілющою білою глиною, яка має інтенсивну абсорбувальну властивість, виводить з пір токсини та дбайливо видаляє ороговілі частинки, покращує клітинне дихання і оновлення, заспокоює почервоніння і вирівнює тон шкіри. Багата корисними мінералами вода з японського джерела Кірісіма підтримує оптимальний гідробаланс епідермісу, забезпечує тонізувальний ефект, збагачує вітаміни, надає шкірі гладкості та сяйво шовку.

2. Shiseido Treatment Softener Enriched 30ml

Софтнер Shiseido Treatment Softener Enriched — порятунок для сухої шкіри обличчя, яка потребує інтенсивного живлення та тривалого зволоження. Засіб забезпечить ці ефекти, наситить клітини епідермісу корисними речовинами і додасть обличчю сяйного вигляду.

Доглядовий продукт забезпечує приємне нанесення, надає освіжальну дію і миттєво зволожує шкіру, даруючи відчуття шовковистої гладкості та комфорту. У активну формулу софтнера введені екстракти гамамелісу та юзу, які мають зміцнювальні, тонізувальні та освітлювальні властивості, нейтралізують дію вільних радикалів і захищають епідерміс від передчасного старіння, знімають почервоніння та припухлості, стимулюють процеси регенерації шкірного покриву та усувають лущення. Олія примули підтримує оптимальний баланс вологи епідермісу, забезпечує пом'якшувальний, поживний і омолоджувальний ефекти.

Спосіб застосування: нанести засіб на ватний диск, м'якими рухами протерти шкіру обличчя.

3. Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate 10ml

Перше, на що більшість людей звертає увагу під час знайомства - це зовнішній вигляд. Тут важливо все: одяг, взуття, зачіска, макіяж і, звичайно, шкіра, адже вона може розповісти найбільше про людину. Саме на обличчі, першою справою проявляються сліди втоми та старіння, нездорового способу життя і стану здоров'я.

Для того, щоб зробити ідеальною шкіру обличчя, необхідно користуватися спеціальними засобами по догляду. Одним з таких засобів є Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate. Цей чудесний концентрат підсилює захисні функції шкіри, повертає їй здоров'я і сяйво. Він не маскує недоліки, а перетворює шкіру.

В основі концентрату лежить захисний комплекс Ultimune complex, що включає в себе Carboxymethyl glucan Na, PEG/PPG-14/7 диметиловий ефір, рожеву воду і гліцерин. Завдяки настільки ефективній формулі, шкіра поступово стає більш гладкою і пружною, що дозволяє позбутися малоприємних зморшок.

Спосіб застосування: Наносити вранці і ввечері на очищену шкіру обличчя. При використанні інших сироваток, Ultimune використовується в першу чергу, для підвищення ефективності наступних процедур.

4. Benefiance Wrinkle Smoothing Cream 15ml

Складно знайти таку жінку, яка б не хотіла продовжити свою природну красу і молодість. Але на жаль, час нещадний і вже після 26 років шкіра починає потроху втрачати свою природну пружність і еластичність. Щоб запобігти і сповільнити появу ознак старіння, варто поповнити свій арсенал якісним кремом. Майстри японського бренда Shiseido створили саме такий спеціально для жінок від 35 років.

Особливості Benefiance Wrinkle Smoothing Cream бренда Shiseido:

- сприяє скороченню зморшок;
- підтягує шкіру і надає їй тонус;
- робить шкіру обличчя більш шовковистою і приємною на дотик;
- особлива технологія ReNeura Technology + TM активізує рецептори шкіри, що призводить до кращого сприйняття антивікових компонентів;
- перші результати будуть помітні вже через 2 тижні.

5. Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream 5ml

Не дозволяйте своїм очам розповідати, скільки ночей ви не спали, скільки стресів пережили та як довго ви сміялися з подругою. Крем від зморшок навколо очей Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream надійно нейтралізує вплив

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Професійна Елітна
Тип шкіри:
Призначення: