Всі категорії
Додати товар

Себорегулювальний крем для звуження пор tiam pore minimizing 21 cream tube 50 ml

655 грн
Опис

Цеборегулювальний крем для обличчя TIAM Pore Minimizing 21 Cream:
- Чудово зволожує, відновлює гідроліпідний баланс, пом'якшує, вирівнює й допомагає оновлюватися шкірному покриву.
-Спеціально розроблений для власниць жирної або комбінованої шкіри, схильної до жирності, спрямовано бореться з жирним блиском, розширеними порами та іншими вадами шкіри.
- М'яко освітлює гіперпігментацію й освіжає загальний тон шкіри обличчя, надаючи здорове світіння.

Основні компоненти:
Ніацинамід (5%) або водорозчинний вітамін В3 — це ефективний компонент для вирівнювання тону шкіри, допомагає в боротьбі з акне, розширеними порами та зморшками, зробить шкіру здоровою та сяйною. Він впливає на причину пігментації, зменшуючи синтез пігменту — меланіну, що сприяє зменшенню почервоніння й пігментних плям.
Ніацинамід у синергії з цинком PCA (1%), який має антисептичну та загоювальну дію, регулюють вироблення шкірного сала, поступово його нормалізують, звужують пори та матують шкіру природним способом.
Гідролат кори білої верби (2,1%), натуральний аналог саліцилової кислоти (BHA кислоти), завдяки чому чинить делікатну відлущувальну дію. BHA-кислоти, діючи в сальних протоках, розчиняють зв'язки між змертвілими клітинами епідермісу та посилюють їх відлущування, що перешкоджає закупорюванню пор і буде гарною профілактикою проти запалень. Крім того, маючи протизапальну дію, саліцилова кислота допомагає лікувати червоні запалені прищі, чорні цятки та вугри.
Пантенол (після вбирання в шкіру перетворюється на провітамін В5) чинить глибоку та тривалу зволожувальну дію. Пантенол має властивість гігроскопічності (притягування й поглинання вологи) і високої проникності, завдяки чому здатний проникати в глибокі шари епідермісу, «вводячи» за собою молекули води. У результаті шкіра стає набагато більш зволоженою. Він надає шкірному покриву м'якість і гладкість, крім того, має заспокійливу та ранозагоювальну дію.

Крем має ніжну вершкову текстуру, добре розподіляється і швидко вбирається, не залишаючи липкості та не обважнюючи шкіру.

Застосовувати на останньому етапі догляду добре розподіляючи обличчям масажними рухами.
60ml

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 60мл
Тип шкіри:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?