Всі категорії
Додати товар

Легкий крем для обличчя

550 грн
Опис

Як повернути шкірі красивий вигляд?

Зволоження та догляд за мікробіомом шкіри є основою догляду за шкірою - незалежно від її типу та віку. Ось чому наш легкий жіночий крем для обличчя - це косметичний засіб, який забезпечує її всім необхідним, щоб підтримувати її в ідеальному стані та повертати їй природне сяйво.

Чому він вам сподобається: за те, що завдяки багатству натуральних інгредієнтів, які доповнюють дію один одного, він забезпечує швидкий і тривалий ефект зволоження шкіри і піклується про її баланс. Він повертає шкірі пружність і еластичність та довше зберігає молодість.

У чому наш секрет: в його формулі ви знайдете Hydrafence ™ * - натуральний зволожуючий інгредієнт, який зміцнює шкірний бар'єр, що захищає від шкідливого впливу зовнішніх факторів, а також сіль гіалуронової кислоти та гліцерин, які мають здатність зв'язувати воду в епідермісі. Активний рослинний комплекс і масла з лісових ягід, солодкого мигдалю, виноградних кісточок і бурачнику - запобігають трансепідермальній втраті води з епідермісу. Крем також містить інгредієнти, які піклуються про баланс мікробіоти шкіри, завдяки чому шкіра знову набуває сяючий вигляд.

Що так красиво пахне: чорна смородина, пачулі, бергамот, персик, мускус.

Як його використовувати: нанесіть невелику кількість крему на обличчя та шию, уникаючи області навколо очей та рота. Обережно поплескайте кінчиками пальців. Використовуйте вранці та ввечері.

Чим ще ми пишаємося: крем відмінно вбирається і не навантажує шкіру, тому ідеально підходить для використання перед нанесенням макіяжу. Він настільки ніжний, що може використовуватися людьми з чутливою шкірою.

* Торгова марка Hydrafence ™ належить Provital S.A

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Натуральна Нішева
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення
Продавець
yulyazhurba
velvet
Супер-продавець
Ладижин
74% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?