Всі категорії
Додати товар

Крем filorga line забезпечує інтенсивний догляд за шкірою обличчя

280 грн -11% 250 грн
Опис

Насолоджуйтеся прекрасною шкірою з кремом Filorga Line! З цим інноваційним засобом ви зможете досягти максимального зволоження, живлення та відновлення вашої шкіри. Його формула, збагачена компонентами високої якості, такими як екстракт гінкго білоба, колаген і вітамін Е, допомагає боротися зі зморшками, стимулює природну регенерацію шкіри та надає їй здорового сяйва. Застосовуйте круговими масажними рухами на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте вранці та ввечері для досягнення найкращих результатів.

Заснований на інноваційних компонентах, крем Filorga Line пропонує глибокий догляд, спрямований на боротьбу зі зморшками.
Зволожувальна, живильна і відновлювальна формула крему забезпечує повноцінний догляд за шкірою, надаючи їй здорового і сяючого вигляду.
Сприяючи регенерації та омолодженню, крем допомагає шкірі виглядати молодшою і пружною.

Додаткова інформація:

Виробник: Corden Pharma Switzerland
Адреса виробника: Eichenweg 1, 4410 Liestal, Switzerland (Швейцарія)
Імпортер: ТОВ "Укр Трейд Системс", Київ, вул. Володимирська 49
Країни розробники: Швейцарія
Склад: Вода, олія жирна вазелінова, цетеариловий спирт, гліцерин, емульгейд СЕ-ПФ, олія жирна ши, олія жирна виноградних кісточок, екстракт гінкго білоба, колаген, д-пантенол, ніпагу, вітамін Е (токоферолу ацетат), ароматична композиція.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Мас маркет Натуральна Елітна
Тип шкіри:
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?