Всі категорії
Додати товар

Нічна інтенсивно відновлююча маска для обличчя novage+ oriflame оріфлейм

639 грн
Опис

42255

Омолоджуюча нічна маска для інтенсивного живлення та надзвичайного зволоження, яка вдихає в шкіру нову енергію. Наприклад, 8 годин сну для красивішої та молодшої шкіри.

Значно зменшує ознаки втоми*

Миттєве посилення зволоження, яке триває 24 години - клінічно доведено

Помітно пружніша шкіра та зменшення тонких зморшок лише через 2 тижні використання*

опис

Нічна інтенсивно відновлююча маска для обличчя Novage+ — це омолоджуюча маска-мрія, яка значно зменшує ознаки втоми та старіння, а також миттєво підтримує зволоження протягом ночі — шкіра живиться та заряджається новою енергією вранці. Як вісім годин сну для краси та більш молодої шкіри, яка сяє здоров’ям.

Після 1.використання:
95% погоджуються, що шкіра стає більш гладкою*
91% погоджуються, що шкіра глибоко живиться*
89% погоджуються, що шкіра інтенсивно зволожена протягом ночі*

Силу масці надають гіалуронова кислота, глибоко живильна олія Inca Inchi та масло купуасу. Насичена кремова текстура проникає в шкіру, як мрія, і швидко вбирається (іншими словами: без жирних слідів від подушок).

Підходить для всіх типів шкіри. Дерматологічно перевірено. З чудовим ароматом, який допомагає створити момент усвідомленого догляду за собою.

Використовуйте двічі на тиждень після нанесення нічного крему. Розподіліть кінчиками пальців (або шпателем), а потім м’якими рухами назовні втирайте в шкіру обличчя та шиї. Уникайте області навколо очей. Не змивати.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?