Всі категорії
Додати товар

Крем з віт с perricone vitamin c ester photo-brightening moisturizer 30ml

1500 грн
Опис

Новий, не відкривався, приїхав з Англії, повнорозмір 30 мл.

Термін придатності 04/2025

Безмасляний зволожуючий крем, який помітно освітлює, підтягує та зменшує появу темних плям. Цей зволожуючий крем для обличчя з SPF також захищає від агресорів зовнішнього середовища.

Цей швидковбираючий зволожуючий крем без масла з SPF забезпечує потужні антиоксидантні властивості, які допомагають мінімізувати появу зморшок і недоліків.

Наш зволожувач для освітлення шкіри складається з ефіру вітаміну С, щоб надати шкірі вигляду багатої колагеном шляхом помітного розгладження, освітлення та мінімізації зміни кольору з часом. Альфа-ліпоєва кислота зменшує появу тонких ліній і зморшок для більш потужного антивікового крему для обличчя. Отримайте переваги потужного зволожуючого крему для обличчя із захистом SPF від шкідливих UVA та UVB променів.

Що це робить

Безмасляний зволожуючий крем проти старіння з SPF 30 широкого спектру дії на мінеральній основі.
Захищає невидимим щитом від агресорів зовнішнього середовища.
Невагома текстура, вона відкриває яскравішу та сяючу шкіру.
Чого очікувати

Зважаючи на науку та сполуки, що використовуються в наших продуктах, відчуття та аромат можуть відрізнятися.

Текстура: Лосьйон

Консистенція: невагома

Аромат: Без ароматизаторів

Рекомендоване використання
Масажними рухами нанесіть на очищене обличчя та шию м’якими рухами вгору. Використовуйте вранці. Для досягнення найкращих результатів наносьте після улюбленої сироватки Perricone MD, концентрату сироватки або крему для обличчя.

Інгредієнти
Естер вітаміну С: яскраве освітлення та розгладження

Більш потужна, дуже стабільна та менш абразивна форма потужного антиоксиданту вітаміну С, ефір вітаміну С надає шкірі вигляд багатої колагеном шляхом розгладження, освітлення та мінімізації зміни кольору з часом. На відміну від традиційного вітаміну С, ефір вітаміну С є жиророзчинним і легко засвоюється, що забезпечує максимальну антиоксидантну дію.

Альфа-ліпоєва кислота (ALA): найпотужніший природний антиоксидант

Жирна кислота, що міститься в кожній клітині людського тіла, ALA допомагає з часом зменшити появу ліній, зморшок і розширених пор. Жиро- та водорозчинна АЛК проникає на поверхню шкіри та працює разом із власною антиоксидантною системою організму.

Сонцезахисний крем на мінеральній основі: покращений захист SPF

Мінерали, знайдені глибоко в землі, подрібнюють у надтонкі порошки, які діють як дзеркало, відволікаючи старіючі UVA та пекучі UVB промені, і можуть бути менш подразливими, ніж традиційні хімічні сонцезахисні засоби.

Активний інгредієнт: діоксид титану 4,20%

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?