Всі категорії
Додати товар

Набір для обличчя зволожувальний kiehl's ultra facial cream ultra facial moisturizing...

364 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

520 грн
Опис

Зволожувальний крем для обличчя kiehl's ultra facial cream ultra facial moisturizing cream
7 мл

Це найулюбленіший крем Kiehl's серед клієнтів у всьому світі. І ось основні причини:

Текстура крему насичена, але водночас легка, тому він підійде будь-якому типу шкіри.

Крем запобігає втраті вологи та забезпечує інтенсивне зволоження шкіри впродовж усього дня.
Крем абсолютно не боїться суворої зимової холоди, тому його господар буде надійно захищений навіть за дуже низьких температур.
Якщо шкірі необхідні спокій і баланс, то крем прийде на допомогу та подарує комфорт.
У складі засобу:

Сквалан
Високоякісна зволожувальна олія високого ступеня очищення, що отримується з оливок. Дослідження показали, що воно добре сумісне з власними жирами шкіри (справді сквалено природним способом є в шкірному салі). Добре вбирається й робить шкіру шовковистою. Сквалан є фірмовим інгредієнтом Kiehl's і використовується в більшості зволожувальних засобів.

Антарктицин
Антарктицин (в списку інгредієнтів вказаний під назвою «екстракт ферменту псевдоальтеромонас» (Pseudoalteromonas Ferment Extract)), що видобувається в Антарктиді, — це глікопротеїн, який має цілу низку унікальних властивостей, що зумовлюють його використання під час виробництва засобів для догляду за шкірою. Антарктицин, що забезпечує чудовий захист від сухості, чудово зволожує шкіру, робить її помітно гладкішою та перешкоджає шкідливому впливу вільних радикалів. Крім того, він допомагає захистити шкіру від пошкоджень за екстремально низьких температур, сприяючи збереженню природного запасу вологи. Завдяки кріопротекторним властивостям (захист від холоду) молекули, ця органічна речовина зберігає свою структуру в найнесприятливіших кліматичних умовах.

Імперату циліндричний (екстракт пустельної рослини)
Цей рослинний інгредієнт, що використовується фармацевтами Старого Світу впродовж багатьох століть, покращує мікроциркуляцію шкіри. Екстракт голки колючої зменшує припухлість шкіри та усуває темні кола під очима

Нічна зволожувальна маска kiehl's ultra facial overnight hydrating masque
14 мл

Ніч — ідеальний час для оновлення шкіри із застосуванням засобів із високою концентрацією активних компонентів, адже в цей період вона оновлюється й утворюються нові клітини. Нічна зволожувальна маска від фахівців американського бренда Kiehl's вирізняється унікальною формулою. Усі інгредієнти підібрані так, що навіть удень епідерміс засвоюватиме та утримуватиме вологу. Ultra Facial Overnight Hydrating Masque вночі глибоко зволожує шкірний покрив, а вдень посилює дію тих зволожувальних засобів, якими ви користуєтеся. Унаслідок регулярного використання продукту шкіра буде ніжною й оксамитовою.

Оскільки в складі маски немає парабенів, запашників і силіконів, її можуть використовувати власники всіх типів шкіри, навіть чутливої. Сквалан — фірмовий інгредієнт багатьох косметичних продуктів Kiehl's — робить шкірний покрив шовковистим. Гліцерин не тільки зволожує, але й утримує вологу в епідермісі. Екстракти екзотичних рослин — офіогону японської й імперати циліндричної — запобігають випаровуванню вологи, а також зміцнюють захисний бар'єр шкіри.

Спосіб застосування: нанести маску на останньому етапі догляду за шкірою, уникаючи зони навколо очей і губ, залишити на ніч. Вранці вмити обличчя теплою водою

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари