Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя "таману" з ніацинамідом і вітаміном с

300 грн
Опис

Перед вами — ідеальний засіб для шкіри з куперозом, тьмяним чи нерівним кольором, або пігментацією👌🏻

🙇🏻‍♀️Купероз — це косметична проблема, яка виражається появою на обличчі видимої судинної сіточки. Шкіра в таких місцях червонуватий або сизий відтінок, вона сильно реагує на агресивні фактори навколишнього середовища — такі як мороз чи сонце.

💁🏻‍♀️Частим супутником шкіри, що має купероз, є пігментація (втім, вона є також наслідком нехтування санскріном, або ж "супутником" вікових змін шкіри).

🙇🏻‍♀️Пігментація — це порушення процесу утворення меланіну в клітинах, яке супроводжується появою світло- чи темно-коричневих плям на відкритих ділянках шкіри. Взагалі, пігментоутворення — це захисний механізм, який був створений самою Природою для захисту від пошкоджень ядерних структур клітин (ДНК) нашої шкіри від негативного впливу різних чинників: сонячних променів, тощо.

І крем "Таману" чудово допомагає впоратися з цими проблемами завдяки вмісту:
✳️Ніацинаміду (вітаміну В3)
✳️Вітаміну С в інноваційній, легкозасвоюваній формі
✳️Комплексу екстрактів для покращення мікроциркуляції крові та захисту судин від ламкості
✳️Натуральним оліям таману, фундуку та зародків пшениці

Об'єм — 30 мл

Склад: Гідролат васильку, каприково-каприлові тригліцериди, екологічний емульгатор Olivem© 1000, гель алое вера, олія зародків пшениці, олія фундуку, комплекс гліцеринових екстрактів “Мікроциркуляція”, Amitose DGA (вітамін С), ніацинамід (вітамін В3), олія таману, зелений консервант Leucidal SF Max, СО₂ комплекс від куперозу, алантоін, вітамін Е, альгінат натрію, етерна олія літсеї кубеби.

Зверніть увагу! Вся наша продукція зроблена вручну, тому колір засобу може відрізнятися від того, що ви бачите на фотографії.

Спосіб використання: Невелику кількість крему нанести на очищену шкіру обличчя, легкими рухами вбити по масажних лініях до повного поглинання.

Умови зберігання: Бажано тримати в прохолодному місці, уникати потрапляння прямих сонячних променів. Тримати в місцях, недоступних для дітей

Протипоказання: Індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Перед першим використанням бажано провести алергопробу. Тільки для зовнішнього застосування. При перших ознаках роздратування припинити використання засобу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження Антиоксидантне Для сяйва шкіри Захисне Проти пігментних плям

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?