Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Підтягуючий стік для шиї з пептидним комплексом medi-peel premium naite thread neck stick, 20 г

585 грн
Опис

Підтягувальний стік для шиї з пептидним комплексом Medi-Peel Premium Naite Thread Neck Stick Cream має яскраво виражену дію ліфтингу, розгладжує і зменшує глибину зморшок, допомагає боротися зі шкірними заломами і кільцями Венери.

Cтік містить потужний пептидний комплекс, спрямований на глибоке омолодження і зміцнення шкіри. Розгладжує і зменшує глибину зморшок, уповільнює старіння і надає ефект ліфтингу. Інтенсивно зволожує й утримує вологу в епідермісі, усуває сухість, робить шкіру м’якою і гладенькою.

Пептиди активізують процес регенерації та оновлення клітин епідермісу, прискорюють обмін речовин і підвищують імунітет. Відновлюють структуру волокон колагену й еластину, стимулюють їхній синтез. Впливають на м’язи обличчя, надаючи заспокійливий ефект, в результаті якого зморшки розгладжуються.

Основні діючі компоненти:

Комплекс із 5 видів пептидів збільшують пружність і еластичність шкіри, прискорюють процеси вироблення організмом власних волокон колагену й еластину. Зменшують глибину зморшок і перешкоджають обвисанню шкіри. Зміцнюють захисний бар’єр шкірного покриву.

Гідролізований колаген розгладжує і вирівнює шкіру, робить її пружною та еластичною, прибирає дрібні зморшки і освіжає. Має ранозагоювальну і заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри. Надає регенерувальний ефект.

Олія солодкого мигдалю має протимікробну й антиоксидантну дію, усуває лущення, сухість і подразнення. Сприяє розгладженню невеликих зморшок, вирівнюванню мікрорельєфу шкіри, поліпшенню тургору, посиленню синтезу колагену.

Ніацинамід сприяє потужному клітинному оновленню шкіри, покращує еластичність шкіри, посилює бар’єрну функцію, допомагає видалити вікові плями і освітлити веснянки.

Аденозин – потужний антивіковий компонент, який прискорює регенерацію клітин шкіри, завдяки чому підвищується її пружність і еластичність, а зморшки розгладжуються.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: Нанесіть необхідну кількість стіка на чисту суху шкіру шиї. М’яко помасажуйте шкіру, рухаючись від низу до верху, до повного вбирання засобу

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 20мл