Всі категорії
Додати товар

Крем-активатор молодості для шкіри навколо очей lancome genifique yeux

350 грн
Опис

Крем-активатор молодості для шкіри навколо очей Lancome Genifique Yeux, нова фірмова мініатюра 5 мл, термін придатності до 03.26.

Це чудовий косметичний засіб, в основі якого лежить унікальна формула, спеціально призначена для догляду за чутливою і ніжною шкірою навколо очей.

У компанії Lancome працювали над створенням цього крему десять років, протягом яких було отримано сім міжнародних патентів. В експериментах застосовувалася модель шкіри, штучно створена в лабораторних умовах, на прикладі якої було доведено, що формула Genifique стимулює виробництво певних білків до рівня, характерного для молодої шкіри.

Косметичний продукт позиціонується як «революційний прорив у світі краси». Швидко вбирається шкірою, створює відчуття комфорту і свіжості. Крем збагачений натуральними зволожувальними, заспокійливими, живильними компонентами, завдяки яким ефективно доглядає за шкірою, оберігаючи її красу і молодість. Уже через сім днів регулярного застосування шкіра стає більш гладкою, бархатистою, зникають набряклість і темні кола, значно скорочуються тонкі зморшки.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • 5мл
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?