Всі категорії
Додати товар

Medi-peel hyaluron layer mooltox cream крем для підвищення еластичності шкіри обличчя

600 грн
Опис

Інноваційний зволожувальний крем Medi-Peel Hyaluron Layer Mooltox Cream — справжній порятунок для жінок, які шукають ефективне рішення з догляду за шкірою.

Особлива кремова текстура продукту забезпечує легке та глибоке проникнення в шкіру, завдяки чому можна забути про проблему сухості.

Крем ідеально підходить для щоденного використання, оскільки він не забиває пори (некомедогенний) і успішно пройшов тести на подразнення шкіри, що робить його придатним навіть для чутливої шкіри.

Головний компонент — дрібнодисперсна гіалуронова кислота — забезпечує глибоке та тривале зволоження шкіри до 100 годин, проникаючи аж до 20 шару шкіри. Це дає неймовірні переваги для підтримки пружності та гідратації шкіри.
До складу крему входять:
Ніацинамід (Вітамін B3) допомагає знизити запалення, покращує еластичність шкіри, посилює бар'єрні функції шкіри, зменшує почервоніння й пігментацію, а також регулює вироблення шкірного сала. Це робить його ідеальним інгредієнтом для догляду за проблемною або шкірою, що старіє.
Пантенол (провітамін B5) — проникає в глибокі шари шкіри, зволожуючи її зсередини, сприяє загоєнню дрібних виразок і тріщин, зменшує подразнення й почервоніння шкіри.
Центела Азійська — сприяє синтезу колагену, прискорює процес загоєння шкіри, зменшує запалення й підвищує пружність шкіри, надає антиоксидантний ефект.
Аденозин — ефективний у боротьбі з ознаками старіння, як-от зморшки та тьмяність шкіри. Він стимулює вироблення колагену, допомагаючи поліпшити пружність і текстуру шкіри. Також має протизапальні властивості, що робить його корисним для чутливої шкіри.
Колаген — використовується для поліпшення зовнішнього вигляду шкіри, зниження зморщок і збільшення пружності шкіри. Він допомагає шкірі зберігати вологу, роблячи її гладкішою.

Усі інгредієнти працюють разом, щоб поліпшити текстуру шкіри, зробивши її гладкішою та рівномірнішою.

50 гр.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження Відновлююче Ліфтинг Проти зморщок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?