Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Глибокозволожуючий крем real barrier intense moisture cream, 50 мл

815 грн
Опис

Крем для інтенсивного зволоження і пом'якшення шкіри. Дуже добре відновлює і успішно справляється з подразненнями навіть на дуже сухих і пошкоджених ділянках шкіри.
Крем виготовленний за унікальною технологією MLE (Multi Lamellar Emulsion) на основі запатентованого комплексу керамідів. Суть технології MLE в багатошаровості емульсії, яка здатна рівномірно розподіляється по поверхні рогового шару, і миттєво відновлювати природну бар'єрну і захисну функцію шкіри. Додатковий плюс даної технології в забезпеченні зволоження до 72 годин.
Активні компоненти:

Пантенол відповідає за зволоження і регенерацію пошкодженої шкіри. Робить її гладкою та еластичною. Підвищує міцність колагенових волокон, регулює процеси клітинного метаболізму.
Мадекассосід (екстракт центелли азіатської) виконує функції регенерації і пом'якшення. Надає зміцнюючу дію на кровоносні судини, регулює гідроліпідний баланс шкіри і стимулює процес епітелізації.
Алантоїн (екстракт з листя і коренів камфори) має протимікробні і протизапальні властивості. Прискорює процеси регенерації клітин, пом'якшує і зволожує. Незамінний компонент в догляді за сухою і чутливою шкірою, заспокоюює подразнення і запалення, зміцнює захисні функції.
Засіб також містить комплекс аромомасел для усунення стресу, від якого страждає чутлива шкіра: масла кореня ветівера, лаванди, апельсина.

Спосіб застосування:

Акуратно розподілити невелику кількість крему легкими поплескуванням подушечок пальців до повного всмоктування.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл